387484460_222683024154596_349369234383818412_n

Damelaget dundrer på videre

I skumringen mandag kveld var det duket for Elverum A-lag Damer mot tabelljumbo Lunner/Harestua/Grua i en utsatt kamp fra vårsesongen.

Denne gangen skulle vi forsterke den gode følelsen fra forrige kamp ved å ta enkle valg, bruke få touch og la ballen gå hurtig med presisjon. Det ønskes å få til flere kombinasjoner, ha litt mer ro med valgene, holde igjen enkelte bevegelser og være mer tålmodig inn i rommene som skapes. Dette lykkes vi mye med underveis i kampen da vi får mange fine overgangsmuligheter med flotte bevegelser som kunne ha resultert i mange flere scoringer.

Nora starter scoringsballet med et flott og kontrollert langskudd som går inn ved lengste stolpe. Emma øker ledelsen med en fin scoring, noe som kanskje bærer frukter fra avslutningstreningen dagen før? Frøya følger så opp med en frekk avslutning ved nærmeste stolpe, og etter en delvis avklarering fra bortelaget befinner Tonje seg i riktig posisjon som resulterer i en sikker scoring. Vi går til pause med 4-0 og er så som så fornøyde, for her kunne vi ha ledet med flere mål.

Pausepraten er tydeligvis god for i starten av 2. omgang følger laget raskt opp med flott spill og en ny scoring av vår eminente og hardtarbeidende toppscorer Isabella. Videre finner Emma nettmaskene nok en gang etter en klasseavslutning, og måltavla viser 6-0. Så gjør vi noen bytter og legger om på formasjonen med et ønske om å teste ut to spisser på topp, men dessverre lykkes vi ikke helt med strukturen. Det resulterer i at vi mister litt momentet i kampen, noe som gjør at vi raskt går tilbake i kjent formasjon og kontrollerer kampen igjen etter dette. Etter flere store muligheter og en påbegynt, gryende frustrasjon, får Ingrid endelig sin fortjente scoring 10 minutter før slutt.

Kveldens høydepunkt og solskinnshistorie er den tålmodige og hardtarbeidende Sara Anna Kärnä som endelig kunne entre fotballbanen igjen etter et langt, langt skadeavbrekk. Hun får de 10 siste minuttene av kampen der hun applauderes og jubles inn på banen av glade lagvenninner og et rørt trenerteam.

Oppsummert vinner vi fortjent 7-0 i en kamp der vi stort sett styrer banespillet og stadig jobber med å forbedre oss som lag. Vi har nå 75-8 i målforskjell etter 20 spilte kamper av årets sesong og det gjenstår kun 2 seriekamper for denne fantastiske gjengen.

Lørdag 14 oktober møter vi Skreia borte og vi gleder oss allerede til ny match.

Annonse:

Annonse: