Damelaget kjemper inn 3 nye poeng i vinden!

Da var det duket for en ny seriekamp, vi møter Stange på bortebane, en kald og vindfull fredagskveld. I Denne kampen hadde vi et hovedfokus på å være våkne og på fra start, fortsette å pushe oss på tempo både med og uten ball.

Vi starter 1 omgangen bokstavelig talt i motvind. Stange/Vallset går hurtig i presset og stresser Elverum i oppbyggings fasen men vi greier i perioder å kombinere oss til noen farligheter. Første omgangen bærer preg av litt for mange unøyaktigheter og litt for mye stress. Mangel på kamptrening pga utsatte kamper er nok en stor årsak på at damelaget sliter litt i første del av kampene. Fotball handler mye om å komme inn i "flytsonen".

Vi får tatt en god pause prat, der vi ble enige om å få kampen mer inn i vårt spor med vårt spill. Det viktigste var at vi har en mer ro med ball, og ikke minst unngå å bli stresset av presset til Stange. Vi går ut i 2. omgang med trua på at målene vil komme, og vi svarer ganske raskt, Isabella blir spilt gjennom etter 1 min og setter ballen i kassa. Etter det lykkes vi mer og mer med spillet vårt og lager sprekker i Stange/Vallset sin midtbane.

0-2 kommer etter corner direkte fra Nora. Nå har vi roen i spillet vårt og finner hverandre mer og mer i de riktige rommene. 0-3 kommer fra et flott frispark av Camilla som Marit stusser videre i mål. Dagens fjerde og siste scoring får Marit virkelig vist sin klasse. Et langt utspill fra Christina stusses videre fra Isabella og Marit "the killer" kommer alene med keeper og gjør alt rett. En virkelig flott og effektiv scoring av Marit og laget.

Vi vinner andre kamp på rad med en 4-0 seier. Nå ventes et tettere kampprogram for damene og med det håper vi på en stigende matchform. Vi gleder oss til ny kamp allerede på førstkommende onsdag hjemme mot Løten. Vi ses.