Damelaget med 3 nye poeng på bortebane

Vind på bortebane var damelagets motstander i høstsesongens andre seriekamp. Vind stiller med et ungt og uredd lag som kommer ut i et høyt press fra start.

Elverum bør glemme de første 20 minuttene for da var det mye kaos, stress og høye skuldrer. Men gruppa er såpass sterke at de henter seg inn igjen med god kommunikasjon og backingen av hverandre, de tar virkelig tak når det trengs.

Første scoring står Ingrid for etter at Marte vinner et utspill fra keeper på mesterlig vis. Marte kjører tempo langs siden og slår et nydelig innlegg, Isabella vinner hodeduellen og får stusset videre. Ingrid kommer perfekt inn og banker kontant inn 0-1.

Etter scoringen får vi bedre kontroll på pasningsspillet, står tydeligere opp i duell spillet og utnytter bevegelsene inn i rommene mye bedre.

Annonse:

Vi fortsetter etter pause med å spille oss til muligheter men Vind står godt i mot. På scoring nr. 2 serverer Ingrid en glimrende pasning til Isabella som jager i full sprint mot mål der keeper nøler og Isabella kan sette inn 0-2. Siste scoring står Tonje for. Det er en stund siden forrige døballmål og det blir ingen scoring på hodet denne gangen for våres kaptein. Tonje er sterk i feltet og får kriget inn damelagets tredje scoring for kvelden.

Vi vinner 0-3 og damene viser nok en gang sin profesjonalitet når det stanger litt imot i starten. Det er tre nye poeng inn, og vi kjører på videre.

Annonse: