Damelaget med seier i første hjemmekamp for høsten!

Endelig fikk vi spille høstsesongens første hjemmekamp! Valdres tok turen til Elverum stadion denne lørdagen. Damelaget var gira og klare for å endelig få spille en kamp da det har vært 3 uker siden sist.

Det viste seg derimot å bli en tålmodighetsprøve. Vi visste fra tidligere kamper at Valdres liker å ligge lavt. Det ville bli trangt foran mål og lite bakrom. 1. omgangen gikk mest ut på å trille ball med tempo og bygge opp godt angrepsspill. Vi kom til noen muligheter med både ball i tverrliggeren og en redning på strek, men ingen mål i første omgang.

Valdres lyktes tidvis med å frustrere oss selv om vi følte vi hadde god kontroll og styrte kampen.

Vi måtte med opp med kvaliteten, konsentrasjonen og enda mer tempo for å kunne bryte dem ned og få den forløsende scoringen. Det går bare 3 min ut i andre omgang før vi får det første målet. Mille Myrvold hospitant fra J17 blir spilt fri, vender nydelig opp og fyrer av med venstrefoten. Etter dette løsner det mer og mer for oss. Vi fortsetter å styre kampen med godt pasningsspill og fine vendinger. Vi får bedre utnyttet siderommene og Tonje blir spilt fri på venstrekanten. Hun slår et godt innlegg foran mål, hvor vi har flere løp inn. Isabella toucher ballen før Mille nok en gang setter ballen i mål og vi går opp i 2-0. 3-0 kommer igjen lekkert vis etter et hurtig innkast. Isabella dribler seg fint forbi forsvarsspilleren og slår et nydelig innlegg hvor Ingrid står på rett plass og setter ballen kontant i mål.

Så i kampens 82. minutt slår Frøya en lang ball mot bakre stolpe. Mille er nok en gang er på rett plass og plasserer ballen fint forbi keeper og fullfører da sitt hattrick! Vi vinner 4-0. Det ble en ekte lagseier i dag. En skikkelig tålmodighetsprøve, men damene hadde trua hele veien. Deilig med 3 nye poeng! Neste kamp for damelaget er borte mot Stange/Vallset nå fredag 15. før vi tar i mot Løten hjemme onsdag 20. september kl 19:30!