Damelaget vinner mot Løten borte - nye tre poeng

Spennende debutant, straffespark og unødig høy puls på benken de siste minuttene

Søndag spilte vi bortekamp mot Løten bare fire dager etter å ha møtt de hjemme.

På samme måte som hjemmekampen ble en noe stresspreget affære så viste det seg vanskelig å få satt vårt spill på bortebane. Vi ønsker å spille langs bakken med høyt balltempo, men ender med få pasningsalternativer, lange baller og veldig mange luftdueller. Løtens press stresser oss igjen og vi tar en del dårlige valg og blir unøyaktige i det vi gjør.

Etter 28 minutter får Løten straffe som de scorer på. Defensivt føler vi likevel at vi har kontroll og når Tonje Kopperud Olsen scorer fra ca 20 m med en pen lobb er vi på benken trygge på at dette vil gå veien. Andre omgang er bedre fra vår side. Vi spiller mer langs bakken og setter opp noen gode angrep. Likevel er det etter et par tette dueller på venstrekanten at ballen slås pent frem til en av våre nye spillere, Emma Eik Høien. Hun spurter mot dødlinja og kommer seg akkurat innenfor 16-meterstreken før hun fyrer av fra spiss vinkel og sørger for 2-1.

Vi vinner 2-1 og har lagt bak oss to lærerike kamper på under en uke. Grep som spillerne selv tar underveis, kommunikasjonen som bedres, grep fra lagledelsen som har ønsket effekt og nye spillere som har fått kamperfaring med troppen er svært gode læringsmål. Dette tar vi med oss inn i de siste forberedelsene før torsdagens bortekamp mot Kongsvinger 2 på Gjemselund kl 20:00.

Annonse:

 

Annonse: