Damene med 3 nye poeng

Hovedtrener Mari Gunnuldsen var ikke helt fornøyd, selv om damene vant 4-0 over Nordre Land.

Så langt har sesongen gått som planlagt for Mari og jentene på damelaget.

Med seier over Vang, Raufoss 2 og nå Nordre Land står damene med 9 poeng på 3 kamper. I tillegg ble kampen mot Vind utsatt(avlyst) fordi Vind ikke klarte å stille lag. Her er det fortsatt uvisst om det blir walkover og 3 poeng eller om kampen skal spilles senere. Vi leder uansett avdelingen vår på målforskjell med god margin og en kamp mindre spilt.

Vi har tatt en prat med Mari og bedt om et lite referat og her er det Mari skriver om kampen mot Nordre Land:

"På en dag der vi ikke leverer opp imot vårt beste klarer vi likevel å vinne 0-4 borte mot Nordre Land. Gjennom hele kampen skaper vi masse sjanser, men sliter med å sette ballen i mål. Vi går likevel til pause med en 0-2 ledelse, og føler vi har kontroll på kampen. Likevel, blir gruppa enig om å ta tak i problemene vi har hatt i 1. omgang, og er kollektivt enige om å løfte oss i de siste 45. Laget spiller en bedre 2. omgang, og scorer to til. Selv om vi har ting å ta tak i defensivt, klarer vi likevel å unngå og slippe inn mål. Dette er noe som viser en styrke i laget, og som vi tar med oss videre utover i sesongen. Dagens målscorere 13. min Frøya-assist Anna 45 +1 min Tonje – assist Nora 64. min Ingrid plukker opp et tilbakespill 81. min Anna – assist Isabella"

Det meldes også om at det er god stemning i troppen, med gode treninger og treninger både med godt fysisk utbytte men også sosialt utbytte. Vi er stolte av det jentene presterer og håper de klarer å holde det i gang gjennom sesongen.

Neste kamp er mot Lunner/Harestua/Grua hjemme på Elverum Stadion mandag 22.5 kl. 19.30.