Damene på pinseferd til Valdres - kom hjem med 3 poeng!

Etter en litt lengre periode igjen uten kamp var det klart får Pinseutfart for damelaget, som var satt til bortekamp mot Valdres på Pinseaften.

Vi har bedt Mari om å oppsummere kampen:

"Vi møter et Valdres lag som har gjort hjemmeleksa si, og spiller smart for å gjøre det så vanskelig som mulig for oss. Det ble veldig trangt og vanskelig å spille gjennom forsvarsleddet deres. Likevel klarer vi å være tålmodige med ball, vi en flinke i store perioder med å bearbeide og komme inn i mellomrom og utnytte sidene slik at vi kommer til innlegg, da kom også første målet. Vi klare å kneppe enda mer opp i 2 omgang, der vi søker enda mer presisjon, hurtigere ballbehandling og truer rommene enda tydeligere. Alt i alt er vi fornøyd med prestasjonen, der vi kontrollerer kampen og vinner fortjent 0-3. Vi manglet også denne kampen noen sentrale spiller og vi fikk denne gangen med oss to flotte jenter ( Mie og Linnea) som fikk veldig fine innhopp og kamperfaring på damelaget.