Trening30jan13Nora

Damene peiser på i serieåpningen!

Damene har ventet lenge på å komme i gang med sesongen, men på onsdag var det endelig klart for den første offisielle kampen for sesongen! Med bortekamp i førsteseriekamp og mot Vang var det mange av damene våre som reiste fra stadion med sommerfugler i magen. Og det skal man ha i en serieåpning! Rapportene fra de som var på stadion er at vi hadde god kontroll, scorte fine mål og gjør en meget god kamp både på banen og fra sidelinjen. 

Vi har bedt hovedtrener Mari oppsummere kampen for oss: 

" Før kampen var planen at vi skulle stå høyt og samlet i presset, ha tempo i pasningspillet med gode kombinasjoner inn mot siste 3. del som vi har jobben en del med. Vi møter et godt Vang-lag, som virkerlig ønsker å sette et høyt tempo i presset sitt. Her blir vi utfordret på tempo, noe vi svarer godt på i 1. omgang. Vi klarer å beholde roen samtidig som vi finner raske og gode løsninger. Mange fine kombinasjoner gjør at vi skaper gode muligheter foran mål. 

Annonse:

Ut i andre omgangen mister vi litt momentet i kampen, blir litt mer stresset med ball. Også fordi Vang sender opp flere spillere i press. Men vi står godt samlet og jobber virkelg for hverandre gjennom hele kampen. En utrolig deilig start på sesongen!" 

Målscorere 

Se scoringer i videoen under. 

Isabella x 3
Anna x 2
Nora 

Neste kamp er hjemme mot Raufoss 2 på Elverum Stadion, den 26.4 kl 18.30. 

Inn mot neste kamp skal vi fortsette å bygge videre på gode kombinasjonsspill, tempo og trøkk. Vi møter Raufoss 2 som vi heller ikke har spilt mot i senere tid, så det blir veldig spennende. 

Håper flest mulig kommer på stadion og heier oss frem på Onsdag! 

 

Annonse: