God treningsøkt mot Storhamar

Ny treningskamp, denne gangen mot Storhamar på Børstad

Etter en 2-0 seier borte mot Ull-Kisa var det på tide med ny treningskamp mot nok motstander fra divisjonen over. Denne søndagen gikk kampen borte mot Storhamar på Børstad, hvor vi får vår andre økt på stor bane for sesongen. 

Vi gjør en god kamp, med god læring mot god motstander. 

For egen del er vi trygge og gode i bearbeidingen som var vårt fokus i denne kampen. Vi styrer spillet og har mest ball gjennom de største delene av kampen. Vi ser det at vi trenger mer tid på stor bane før alt skal sitte optimalt, men vi er utrolig takknemlige for at vi kan spille kamper på stor bane når dette ikke er en del av egen treningshverdag. 

Det står 0-0 til pause etter en ok 1.omgang, der det nok kan summeres opp som sjansefattig fra begge lag. 
 

2. omgangen er spillemessig lik som 1.omgangen. Men begge lagene sliter litt med siste 3.del. Storhamar legger seg litt bakpå og venter på kontringer, mens vi jobber med bearbeiding. 
Nok en gang så bærer treningskampen preg av frafall i forbindelse med sjukdom, så noen får prøve seg i litt uvante posisjoner. Dette er også god trening, da det fort kan skje i serien også, som vi så flere ganger i 2022 sesongen. 

Kampen ender 2-0 til Storhamar etter 2 sene scoringer, etter to feil fra vår side. Dette er ting som vi skal jobbe med å luke ut frem til seriestart! 

Neste treningskamp er mot LSK rekrutt førstkommende søndag LSK-hallen! 

 

Annonse:

Annonse: