Målbonanza på Elverum Stadion når damene tar imot Nordre Trysil

Torsdag 5.9 var det endelig hjemme kamp igjen for damelaget til Elverum og denne gangen fikk vi besøk av Nordre Trysil.

Elverumjentene var spente på denne kampen, vi husker alle krigekampen i Trysils dype skoger fra vårsesongen, der vi fikk en 3-2 seier på tampen av kampen. Men etter en god trenings uke med stigende form, var vi klare til å kjøre på under flomlysene på Elverum stadion.

Etter kun 2 minutter slår Nora en ball gjennom til Ingrid som dribler seg ned over kanten og slår et hardt og presist innlegg som Isabella møter perfekt og setter ballen kontrollert i mål. Her kommer det fort til å bli mange mål tenkte vi i trener teamet på benken, det hadde vi rett i, men neste mål kommer dessverre for bortelaget.

Nordre Trysil vinner ballen høyt oppe på egen banehalvdel og klarer på bra vis å utnytte at Elverum er på vei fremover på banen. De får til en hard og presis ball igjennom til spissen som setter den i mål, 1-1 etter knappe 10 minutter på klokka.

Men Elverum legger seg ikke ned for den grunn, vi fortsetter det det gode grunnspillet vårt der vi har god kontroll selv om Trysil står høyt i presset og får noen brudd. Men vi kontroll på kampen og etter ca. 30 min får vi corner og der har vi vært veldig gode de siste 2 årene. Nora slår en perfekt corner inn i feltet der Camilla har gjort en perfekt bevegelse og kommet seg foran Trysil spilleren og breisider ballen ned i hjørnet til 2-1.

Annonse:

Men igjen så tar det bare 2 minutter før Trysil utligner til 2-2, dette målet er rett å slett vår egen feil at vi slipper inn. Trysil spilleren er mere våken og får til en rask avslutning som våres keeper er raskt nede på, men dessverre var skuddet litt for hardt og det sniker seg ned i hjørnet 2-2.

Men Elverum er mestre på det og ikke gi seg. Vi skjønner at vi må opp i ringa igjen og etter bare 2 minutter så scorer vi så å si et kopi av vårt første mål, Ingrid slår ballen inn til Frøya denne gangen som setter 3-2 til Elverum 10 minutter før pause.

I pausen blir vi enige om å fortsette vårt spill som vi er gode på, samtidig som vi skal litt opp i duellspillet vårt og få mere tempo på ballen. Det går ikke lang tid før vi får 4-2 målet vårt. Nora utfordrer og sender 3 Trysil spillere i kiosken før hun spiller vegg med Isabella og plaserer ballen i motsatt kryss på mesterlig måte.

Vi fortsetter å spille spillet vårt, Trysil blir mere å mere slitne og vi kontrollerer enda mere enn i 1. omgang. Etter 76 spiller vi igjennom Alina som kommer alene med keeper og hun gjør ingen feil. Alina ser opp på keeperen og setter ballen kontrollert ned i høyre hjørne, 5-2 til Elverum.

Elverum maler på videre og i det 86 minutt skyter Ingrid et godt plassert og hardt skudd som keeperen til Trysil ikke klarer å stoppe og vi går opp til 6-2. Kampen ender 6-2 til Elverum. Elverum kontrollerer hele kampen, vi har god defensiv og offensiv kontroll gjennom hele kampen. Nordre Trysil leverer en god første omgang mot oss, men i 2. omgang kjører Elverum showet.