Mye ball, gode angrep og 4 nettkjenninger

Etter sist treningskamp mot Brumunddal var det dags for å legge to uker med trening og vinterferie bak seg, og ta for seg en ny test inn mot sesongen der Tynset stod på motsatt banehalvdel.

Først og fremst vil vi takke Tynset for at de tok turen nedover Østerdalen for å spille kamp mot oss. Selv med en tynnere stall enn de vanligvis har, dukket de opp med arbeidslyst og vinnervilje. Vi takker også en av våre egne, G16 keeper Sebastian Hagen, for å være villig til «utlån» for Tynset i en kamp med mangel på keeper.

Tynset rykket dessverre ned fra 2.divisjon, og er et lag som er tufta på mye av det samme som oss med studenter, og lokale spillere av både den eldre og yngre garde. Det er et lag som har vært et navn blant toppklubbene i flere år, og et lag man har respekt for!

Det første kvarteret svinger litt, hvor vi både slipper inn et mål og scorer et mål! Vi slipper først inn på en corner etter snaue 5 minutter, før Alina Øien krangler inn en ball rundt 13 minutter ut i kampen. Etter de første femten minuttene får vi betalt for å jobbe med etablert angrep på treningsfeltet. Vi ønsker å få med hele laget høyt i banen, sette opp overtall og angripe med flere spillere. Dette fikk vi se mye av, både positive utfall og hvor skoen trykker. Anna Brunstad var tilbake igjen, både på banen og scoringslista etter kvalik. Etter 22 spilte minutter ekspederer Anna et flott innlegg fra Linnea i mål, og vi leder 2-1 som står seg til pause.

Annonse:

Etter pause ruller vi opp angrep etter angrep, og mange av flott karakter. 2.omgang preges dermed av å ha mye ball, og man ser mye positivt og knekte koder i tillegg til at tempoet pushes og holdes oppe. Dette får vi godt betalt for og vi øker til både 3-1 ved Frøya og 4-1 ved Tonje.

Sluttresultatet ender 4-1 og er et resultat vi kan være fornøyde med, i tillegg til at vi ender opp med fire ulike målscorere! Mange sjanser og mye ball gir selvtillit. En selvtillit som er viktig for å kunne ta nye steg.

Troppen spilte mot Tynset med følgende startellever: Christina Liom, Vibeke Stolp Ekeland, Camilla Klepaker Larsen, Cassandra Henriksveen, Kristine Skrutvold Skjæret, Nora Værdal Eriksson, Alina Øien, Anna Brunstad, Frøya Eggen Blomsterlund, Linnea Rustad og Kristine Skybak.
Innbyttere: Tonje Kopperud Olsen, Selma Berget og Stine Nordvold Lunde.

Neste test er søndag 17. mars på bortebane mot Hønefoss BK Rekrutt, og vi gleder oss til å ta progresjonen flere steg videre!