fotograf: Pål Erik Berntsen, Elverumsradioen

Nok en god matching!

Søndag 12. mars dro vi til Kongsvinger og Gjemselund Stadion for nok en treningskamp.

Vi har sagt det hele tiden at vi ønsker å matche oss mot motstand fra høyere divisjon for å måle oss på hva som skal til for å komme opp i nivå på oss selv. 

Vi møtte denne søndagen Kongsvinger som spiller i 2. divisjon, og kjempet i toppen av divisjonen i 2022. Det er gøy å spille kamper mot spillere som har erfaring fra høyere nivå. 

Vi startet med: Christina, Vibeke, Sandra, Marte, Camilla, Nora, Tonje, Anna, Ingrid, Isabella og Frøya. 

1. Omgang merker vi at det er tempoforskjell ganske kjapt. KIL kommer ut i ganske høyt tempo og presser oss fra start. KIL går opp til 1-0 på frispark tidlig. Vi står alikevel godt i mot i hele omgangen, og slipper dessverre inn 2 mål til i omgangen. Det "positive" er at målene kommer på dødball og at vi ikke slipper inn i spill. Vi lykkes bedre med presset vår utover i 1. omgangen, og har noen muligheter på dødball vi også, blandt annet en annulert scoring.

 Til pause er stillingen 3-0.

I pausa snakker vi om hvordan vi skal få kontroll på doblingene på kant, som KIL er gode på, og vi setter fokus på dette. 

Skal man bli av de beste, må man møte de beste

— Mari Gunnuldsen

KIL gjør en del bytter til 2. omgang noe som gjør at vi kommer bedre inn i kampen. Vi slipper inn 1 mål i omgangen, denne gang i spill. For vår egen del så lykkes vi bedre i det defensive, men fortsatt så må vi jobbe med siste 3. del og bli mye mer effektive fremover. Vi må komme til flere avslutninger. 

Det er en absolutt godkjent kamp, men vi må nok litt opp på innsats. Men det er gøy å møte god motstand, selv om vi ikke vinner kampen. - Skal man bli av de beste, må man møte de beste; sier hovedtrener Mari Gunnuldsen. 

Annonse:

Annonse: