Seier i første treningskamp!

Damelaget tok turen til Ull/Kisa for årets første treningskamp.

Kampen ble gjennomført på en smule glatt bane på Jessheim og vi ble enige med motstander om å gjennomføre 2x40 min. 

Dette ble foreslått av damespillerene våre mtp tynn innbytter benk og sjansen for skader ved kaldt vær (fornuftige jenter).

Elverum var enige om å starte litt kontrollert de første 10 min. Dette for å bli litt "venn" med ballen og finne litt rytmen. Litt uvant med første 11ér kamp er det alltid og litt rusk i systemet er helt normalt på årets første kamp på stor bane.

Ull Kisa greier ikke å sette Elverum under press gjennom kampen. Forsvarsrekka står en bunnsolid kamp, noe som gjør at Christina ikke blir satt på de stor prøvelsene.

Damene lykkes gradevis bedre og bedre med kombinasjonsspill og bevegelser der de spiller seg til flere gode muligheter. Ull Kisa forsøker å spille seg ut, men Maria er våken og vinner duellen, drar seg ned til dødlinja og scorer fra skrå vinkel.(0-1 til pause)

Vi sliter litt med presset vårt i første omgang men dette rettes på i pausen.

Andre omgang starter Elverums damene med høyt press og lykkes bedre med spillet, aggressiviteten og trøkket er også tydeligere i laget. Elverum lykkes oftere med kombinasjonsspillet, presset og bevegelsene, noe som gir resultater.

Anna blir spilt pent igjennom og scorer sikkert ned i det lengste hjørnet.
2-0!

Med litt bedre marginer, var Elverums damene nærmere flere scoringer enn Kisa var redusering.

Alt i alt var dette en veldig fin treningskamp, der kommunikasjonen fungerte veldig bra, flere gode kombinasjoner som lykkes, et bunnsolid forsvar og en stigende progresjon i laget fra start til slutt.

En herlig gjeng som jobber veldig godt for hverandre.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Stig

Annonse: