Bilde er hentet fra en annen kamp.

3 viktige poeng i nord

Norge er et langt land, noe vi skal få kjenne på i år. Med sju kamper fra Bodø og nordover, samt en tur til Bergen, skal gutta reise mange mil med fly og buss før det skal kriges på banen. Hvordan vil dette påvirke energien? På søndag fikk vi første test mot Bodø/Glimt 2 på Aspmyra.

Gutta var tidlig på jobb denne søndagen. Allerede kl 08:00 skulle bussen gå fra Elverum stadion til Gardermoen. Vi drar med mindre tropp på disse langturene, så det var 15 spillere samt hoved og assistent trener som tok turen til Bodø.

Vi har tatt en liten prat med hovedtrener Stian Aasen som sier dette om kampen på Aspmyra.

Vi starter kampen med å dominere fullstendig. Vi bør score et par mål tidlig men klarer ikke å sette sjansene våre. Vi har god kontroll på kampen og slipper Bodø/Glimt lite til. Mot slutten av første omgang får vi til et kjempefint angrep som ender med at Farzam slipper ballen til Solum. Toppscoreren vår gjør ingen feil og klinker ballen i lengste hjørnet, vi går til pause med 1-0.

Annonse:

I andre omgang skaper vi fortsatt en del sjanser og slipper til lite. Vi er en god del bedre og vinner til slutt 1-0 over Bodø/Glimt på en middels dag.

Vladi Kamess blir dessverre skadet etter 5 minutter noe som er uheldig både for han og oss. Daniel Dalehaug kommer inn for Vladi og gjør en veldig god kamp. Nelsinho må vi også ta av noen minutter inn i andre omgang, han fikk en liten kjenning, så vi ønsker ikke å ta noen sjanser med han. Da kommer Mikkel Gran Frankmo inn og gjør en meget god jobb for oss. Vi har en såpass bra tyngde i stallen nå at de som kommer inn gjør en veldig bra jobb. Vi ønsker selvfølgelig å punktere kampen, men vi er litt for unøyaktige i siste tredjedel. Vi vinner allikevel fullt fortjent, det er vanskelig å møte disse andrelagene.

På den siste uka har vi møtt to andrelag, slått begge to, samt vunnet en cupkamp. Vi har også fått brukt nesten hele stallen, noe som er kjempefint. På søndag er det Fløya hjemme på Elverum stadion. Der møter vi en av avdelingens beste lag, så det blir spennende.

Vi vinner sjanse statistikken 10-3 i Bodø og tar med oss tre viktige poeng hjem til Elverum.