Alle sammen til stadioen!

Etter en tøff start i serien med noen sure poengtap i siste minuttene er det på tide med årets første cupkamp. Vi har blitt satt opp mot Gjøvik-Lyn i første runde, noe som absolutt er mulig å få til. Men for å få til det trenger gutta på banen mest mulig støtte fra tribunen. Cupkamper er alltid spennende, de som var tilstede ifjor i kampen mot Ham Kam husker garantert stemningen på stadion når stillingen var 1-0 til oss og 1-1. Da trua på avansement absolutt var tilstede. 

Vi forsøker å skape en ny folkefest på Elverum Stadion på onsdag, og håper at støtten fra publikum kan være med å dra laget videre til 2. runde der et eliteserielag kan være neste skalp vi skap bryne oss på. 

Annonse:

Gjøvik-Lyn har hatt en tyngre start på sesongen enn oss der de har 1 seier, 2 uavgjorte og 3 tap og er mest trolig sultne på å vise at de er bedre enn det de har levert så langt. I tillegg til å ikke fått full uttelling på banen har også Gjøvik-Lyn fått poengtrekk fra NFF pga økonomien. For begge lagene så er 2. runde i cupen en stor bonus og gir muligheten for sårt tiltrengte kroner i kassa for begge lag. Dette er absolutt en kamp som er viktig i begge leire. Rent sportslig sett så skal Gjøvik-Lyn som spiller i PostNord-Ligaen være det beste laget. Så et lite underdogstempel kan vi koste på oss, men når vi spiller så godt som vi kan så spiller vi som et PostNord-lag vi også. 

Gjøvik-Lyn har i tillegg satt opp en supporterbuss til kampen, og vi håper de klarer å fylle denne til randen og at deres supportere møter mange og høylydte supportere fra Elverum. 
Vi dekker på bordet for en helaften med spenning, og håper Elverumsingene kommer når det blir servert! Det trenger vi! 

Billetter kan kjøpes på denne linken Kampbillett

Kampstart er 18.00 og vi oppfordrer supporterne til å være på plass i god tid. 

Annonse: