Årets Kamp! For fantastisk dag!

Det var knyttet stor spenning til årets utgave av Årets Kamp. Mulighet for opprykk er borte, mange andre arrangementer samtidig, første soldagen siden st. hans, og sikkert mye mer. Men for en fantastisk dag det ble!

MEN!! Elverumsingene og ikke minst våre medlemmer møtte opp i hopetall gjennom dagen. 

Årets kamp er den dagen i året der vi inviterer til gratis kamp for alle, som da er sponset av næringsliv og privatpersoner med en liten sum hver. Og når mange er med på litt, så blir det fort store summer av det. 

Dagen startet med 6 årsturnering bak hovedbanen med nær 100 deltakende 6 åringer! Her var det full innsats fra første spark på ballen! Og rett ved siden av hadde vi grilltelt med mulighet for både pølse og burger til å kose seg med når det først er turnering. 

ÅretskampVibekeLineGrill.jpg
Full fræs i grillteltet

For de litt eldre barna kom den stadig mer populære Christian Karlsen mer kjent som ckfotball på TikTok. Ckfotball er kjent for ungdommen ved at han legger ut videoer fra 1-1 konkurranser der han er, litt hva ungdommen liker (høyre-venstre), og reaksjonstester med lys. Med over 470 000 følgere på TikTok så var det merkbart at også Elverumsungdommene var godt klar over hvem han var der han måtte signere både fotballer, leggskinn og keeperhansker. 

ÅretsKampCkfotball.jpg
Noen av de som møtte opp for å lære og utfordre ckfotball

Flere bilder fra Ckfotball sitt besøk i neste bildekarusell. 

For de som kom forbi stadion i god tid før kampstart så ble de vitne til et voldsomt folkeliv der det yret overalt på hele stadion! Det er dette som gjør det gøy å drive med det vi gjør, når det kryr av folk med smil om munnen, du hører barnerop og latter og ikke minst dommerfløyter og lyden av fotballer som sparkes. 

Selve rosinen i pølsa var A-lag herrer sin hjemmekamp mot Hønefoss, en kamp vi plukket ut når terminlisten ble sluppet i vinter. Hønefoss sin satsning var godt signalisert og vi visste at minst et av lagene kom til å være i toppen. Nå er begge lagene i toppen av avdelingen, selv om Hønefoss dessverre er et stykke foran, så kvaliteten på det som ble levert ute på banen er av det beste man finner i 3. divisjon i Norge. 

Rett før kamp gjentok vi fjorårets 6-årsslipp der alle 6-åringene som deltok på turneringen sprang over banen til applaus fra de som hadde kommet for å se kampen. Det er gøy å se innsats, glede og ikke minst stoltheten til barna i det de løper over banen til applausen som normalt sett gis til de voksne spillerne. 

ÅretsKamp6årsslipp3.jpg
Ingen som holder igjen når vi slipper løs 6-åringene før kampstart! 

Det som er stas når man møter lag med som har vært i høyere divisjoner er at supporterne også har vært med på å skape trøkk på tribunen. Hønefoss-supporterne kom kjørenes i biler og selv om de ikke var i hundretall så var det bra trøkk i de som tok turen! Det var godt humør, og de var en viktig bidragsyter rundt kamprammen. Vi takker for god hjelp når det gjaldt innmarsj, og effekter under kamp. 

ÅretsKampPyroHønefoss1.jpg
Hønefoss-supporterne svarte på utfordringen om å lage litt show før kampstart!
ÅretsKampPyroElverum2.jpg
På motsatt side svarte våre egne pyrogutter! Neste gang er vi enda flere! 

Fotballkampen startet helt perfekt for vår del, når Sondre Løvberg blir felt innenfor 16 meteren og Nelsinho ekspederer straffen i mål allerede etter 6 minutter var det mange som tenkte at her kommer årets første Hønefosstap. Og sett med Elverumsøyne så kunne det fort ha gjort det, men der vi er litt for unøyaktige foran mål i avgjørende situasjoner er Hønefoss ekstremt effektive. Av store målsjanser teller vi 4-4 og Hønefoss går seirende ut 3-1 tilslutt. Men det er en god kamp, der vi er på høyde med og også mye bedre enn Hønefoss i perioder av kampen. Og det er en følelse vi skal ta med oss videre når Hønefoss helt klart hører hjemme i minst en divisjon høyere. Dessverre er det Hønefoss som tar alle poengene med hjem, men vi leverer en god kamp for et veldig stort publikum og ikke minst så ser det ut som om de som var på stadion koste seg om kapp i sola. 

ÅretsKampPublikum4.jpg
Tribunen var stappfull under kampen

Som vanlig under årets kamp så trekkes det ut premier i pausen på inngangsbilletten. I år var heller ikke noe unntak i det daglig leder Georg Flatgård og markedsansvarlig Henning Myrer entret matta når dommeren blåste av til pause. Med heftige premier i potten er det en fin jobb å dele ut. I år ble det trukket ut 2 stk Festivalpass til Elvebris gitt av Elvebris, 1 Playstation 5 gitt av iFront økonomi og 1 Iphone 13mini gitt av Rustad Eiendomsmeglig. 

Med sola i fjeset og et spent publikum trakk gutta vinnere som kom en etter en for å hente premiene sine. 

20230902-IMG_3460.jpg
2 glade gutter på premieringstokt!

Årets kamp er en todelt innsats, først er det å få med flest mulig som ønsker å støtte og deretter er det vår jobb å skape et arrangement som trekker flest mulig til stadion. Men mange ting som skjer hver eneste helg er det vanskelig å kjempe i mengden, men med hele 1754 personer på stadion i løpet av dagen så er vi fornøyde! Målet til markedssjefen var 2000 så vi er et stykke unna, men sier oss uansett fornøyde med at så mange tok turen og besøkte oss under årets kamp! Dette gir også godt bidrag inn i klubbkassa der vi pr.nå. ligger an til at årets kamp dro inn ca 425 000,- Vi vet det kommer noen bidrag til, og muligheten til å registrere seg stenges på fredag. Derfor sier vi pr. nå. 

Vi takk alle bidragsytere for støtten, alle i publikum for at dere kom, Hønefoss for kampen og ikke minst innsatsen til alle sammen som var med denne dagen! Elverum Fotball skaper minner, og håper alle sammen reiste hjem med gode minner!

Vi hadde også besøk av folkehøyskolen, der fotostudent Isak Engstad Fjeld var med og tok bilder under kampen. Bildene han har tatt er de 10 første i karusellen. 

Annonse:


 

Annonse: