IMG_7936

Årets kamp nærmer seg med stormskritt! Alle mann til pumpene!

Det er under 2 uker igjen til årets store hjemmekamp går av stabelen.

Som i fjor går kampen mot Hønefoss, og tilfeldighetene ville ha det til at det skulle være samme helgen også. Om vi husker tilbake på det fine været som ble i fjor under kampen så satser vi på det samme i år. 

Det er et større og enda bedre program vi har snekret sammen for publikum under årets kamp, enn i fjor og dette er bare et skritt på vegen til å bli enda bedre fremover. På årets kamp er det gratis inngang for alle som kommer på stadion, og inngangsbillettene dekkes av støttespillere og næringsliv som gir et valgfritt antall kroner pr tilskuer som kommer på stadion. 
Dette gjør det til den viktigste og letteste dugnaden for alle våre medlemmer i klubben i løpet av året. Alt man trenger å gjøre er å møte opp på stadion til kampen. 

Dagen begynner med at det er den årlige 6-års turneringen på stadion. Her er det en liten turnering for årets 6-åringer der alle spiller noen kamper i løpet av en kort tidsperiode. Turneringen varer helt frem til like før kampstart, da alle deltakerne blir med på en "parade" over banen til hyllest fra publikum. 

Samtidig som de minste har turnering er det supporterpub på Central Scene, hvor de også kommer til å arrangere en quiz for de som har møtt opp. Dørene åpner 12.00, quiz-start 14.00. 
Vi har også som seg hør og bør invitert Hønefoss sine supportere til pub, for å skape litt mer liv.
Selv om vi skal slå de på banen kan vi tillate oss litt vennlig forbrødring på pub før kamp. 

For de som er litt for gamle for 6-års turnering og samtidig litt for unge for supporterpuben så kommer selveste CKFotball som er kjent fra TikTok med over 470 000 følgere. Han skal kjøre et opplegg for de som ønsker på Scjheibanen fra 13.30. For de som følger ham på TikTok har sett litt av det han kjører og her er det nok muligheter til å bli slått tunnel på. 

ckfotball 1.jpeg

Avspark er 16.00 og det er ikke en hvilken som helst kamp som er valgt ut i år. Hønefoss er så langt suverene og ubeseirede i årets sesong, og vi ønsker selvfølgelig å gjøre noe med det. 
I fjor ble det en tung tur hjem til Hønefoss etter kampen, og vi satser på det samme i år. 

I pausen skal CKFotball kjøre et lite show, og ikke minst så skal vi trekke ut fine premier på inngangsbilletten. 

Det vil bli salg av kioskvarer, vi fyrer opp slushmaskin og popcornmaskina. Og ikke minst kommer det til å bli gode tilbud på varer fra kiosken da vi ønsker å starte lagertømming. 

På kontoret sitter gjengen i disse dager å ringer rundt til bedrifter og næringsliv i Elverum for å få med seg flest mulig på det spleiselaget som årets kamp er. Målet er at vi skal nå 300,- pr tilskuer, og for å få til det er vi avhengig av at mange er med. Vi har trua på at vi skal få med mange, og at det kommer mange på kamp! 

Spre ordet, og inviter alle du kjenner på kamp. Spør også om bedriften du jobber kan være med og støtte. Vi har plass til alle. 

 

Annonse: