Årsfesten 2023, for en kveld!

Som seg hør og bør skal et år avsluttes med en skikkelig årsfest for hele klubben! 

Vi ønsker at flest mulig av klubbens medlemmer, trenere og team skal være med på årsfesten, da dette er en fest for alle! I år endte vi opp på 96 glade mennesker som kom for å runde av året, der også det er flere fra yngres avdeling som er med! Kjempegøy, og vi håper enda flere blir med neste år! 

Årsfesten ble avholdt på Forstmann, med nydelig mat servert fra Stian og gjengen, før det ble taler og prisutdelinger. 

Først ut var hovedtrener på herrelaget Stian Aasen, som la frem statistikk fra sesongen og viste en video av noen av målene som er scoret. Stian var tydelig på hva som skulle til før neste sesong, og hyllet samtidig lag og team for innsatsen gjennom året som har gått. 
Hele denne sesjonen toppet seg når Per Inge ledet ann til allsang med "Toget går", som viser samholdet og humøret som er i denne gruppa. 

På herrelaget ble det delt ut 3 priser, der Årets Spiller ble Jan Inge Lynum, Årest profil Nelsinho og Toppscorer ble delt ut til både Magnus Solum og Nelsinho som står med likt antall scoringer. 

Priser herrelag 2023 LynumNelsinhoSolum.jpg
Prisvinnere A-lag herrer 2023

 

Deretter var det Mari Gunnuldsen sin tur å takke av sin gjeng på damelaget. Selv om de ikke er ferdige med sesongen helt enda, så er hovedserien ferdig. Der de tok et velfortjent seriegull, og som har satt dem i posisjonen til å spille kvalikk! 

Mari drar frem utfordringer, nedturer og oppturer gjennom sesongen, og alle vi som har fulgt laget vet at det har ikke vært noen lett sesong med flytting av kamper, walkover osv. Men de har stått i det og de fortjente i aller høyeste grad den stående applausen de fikk på tur opp til podiet! 
Vi ønsker lykke til i kvalikken! 

Damelaget delte også ut 3 priser, med Isabella Sandberg som laget toppscorer, Camilla Klepaker Larsen som året spiller. Årets profil var det Tonje Kopperud Olsen som stakk av med, og i sin tale til årsfesten takket hun lagvenninner og teamet for en fantastisk tid, og ga også gjengen og klubben æren for at hun blir i Elverum i hvertfall 2 år til! Det synes vi er stas Tonje! 

priser damelagetSandbergkopperudlarsen.jpg
Prisvinnere A-lag damer 2023

 

Når maten var fortært, taler fra trenere fordøyd sto Styreleder Per Steinar Krogsæter klar til å ta over stafettpinnen! Han fortalte om en klubb i positiv utvikling der han takker styret og administrasjon for en god jobb, og forteller litt om kortsiktige planer fremover og hva som er tanker lenger frem. Per Steinar har også som styreleder den ærefulle jobben med å dele ut priser til de personene som har lagt ned en ekstraordinær innsats! 

Årets Ildsjel og hederstegn ble delt ut til følgende. (Grunnlaget er forkortet i artikkelen).

Årets Ildsjel: 
Torleif Engerbakk. Torleif har bidratt i alt som kan bidras med. Han stiller opp tidlig og seint, og gjør alt fra å male, snekre, kjøre til å vaske doer på Elverumsturneringen. Ingen jobb for stor og ingen jobb for liten! 

Lars Erik Knippa. Lars Erik sitter i styret, og er mannen bak Rolfshallenprosjektet. Det er flere bidragsytere her, men Lars Erik med sin kompetanse, iver og arbeidskapasitet har stått bak mye og uten Lars Erik hadde vi nok ikke vært i gang med oppussing av hallen nå. 

 

Ildjsel Lars Erik Knippa Torleif Engebakk.jpg
Prisen årets ildsjel til Lars Erik Knippa og Torleif Engerbakk

 

Å få hederstegn i en idrettsklubb skal være vanskelig å få. Og ikke minst så henger den utrolig høyt. Da har du lagt ned en innsats utover det som er ekstraordinær, og det over mange år! 

Vi er så heldige at vi har sånne personer hos oss, og de to som fikk denne utmerkelsen i år fortjener den så utrolig mye! De har vært trener og lagleder for sine lag i 11 år. Stiller opp for lagene, de er alltid ivrige på dugnader og har kontroll på det som skal skje, det som skjer og det som har skjedd. De brenner virkelig for å stille opp, og de har tilegnet seg kompetanse for å gi denne videre til sine lag. 

Lill-Marianne Halvorsen og Morten Halvorsen! Tusen takk, og gratulerer med vel fortjent pris! 

Hederstegn Halvorsens.jpg
Hederstegn. Lill Marianne Halvorsen og Morten Halvorsen

 

Vi fikk dratt inn på en meget god dessert før siste taler for kvelden dukket opp litt fra det blå. Lars Eirik Aas ønsket å si noen ord på tampen. Lars Eirik er innflytter til Elverum, er pappa, trener og har blitt en fan av lagene og klubben. Har forteller om sin opplevelse av Elverum som klubb, og trekker frem så mange elementer som vi glemmer i hverdagen. Om at våre trenere og profiler arbeider ute i skoler og bedrifter og er synlige. Tilgjengeligheten og ikke minst ivaretakelsen og miljøet. Profilene på våre seniorlag. 

Det var en perfekt avslutning på det offisielle denne kvelden! Ord til ettertanke og ikke minst for å få en sjekk på at, "Jammen er det ikke så gæli". 

Som en avslutning på kvelden spilte bandet Apache opp til dans, og det var god kok frem til de takket for seg og sendte folk videre. 

Takk til alle som møtte opp, takk til Forstmann og Apache og ikke minst gratulerer til alle prisvinnere! 

Alle vinnere .jpg
Alle prisvinnere årsfesten 2023

Nå ser vi frem mot 2024! 

Annonse: