Avdelingsoppsettet er klart

Avdelingsoppsettet for Norsk TippingLIGAEN 2023 er klart. Vi havnet i avdeling 2 som på papiret blir en veldig tøff avdeling.

Avdelingsoppsettet for Norsk TippingLIGAEN 2023 er klart. Vi havnet i avdeling 2 som på papiret blir en veldig tøff avdeling. Lagene vi møter i avdeling 2 i 2023 er følgende:

Brumunddal
Eidsvold TF
Florø
FU/VO
Førde
HamKam 2
Hødd 2
Hønefoss
Molde 2
Raufoss 2
Sogndal 2
Spjelkavik
Volda

Avdelingen er godt blandet med lokaloppgjør mor Brumunddal og HamKam2, med noen lange reiser som til Spjelkavik, Molda og Førde.

Litt for mange 2´er lag

Markedssjef Henning Myrer er første mann ut til å mene noe om oppsettet og hans eviglange frustrasjon mot 2´erlag gir seg ikke med dette oppsettet.

«Kvalitetsmessig har vi havnet i en sterk avdeling, men det er synd med så mange 2´erlag. Vi arbeider for å lage et best mulig produkt å selge til næringsliv, kulturliv og supportere i Elverum og det er vanskelig med så mange 2´erlag. Statistikken fra livestreamede kamper i 2022 viser også det vi fryktet at det er færre som ser på kamper mot 2´erlagene. Når man har 10 kamper mot 2´erlag i løpet av en sesong så er det klart at det er vanskelig å skulle engasjere supporterne i alle 10. Kampene mot disse lagene går også ofte på andre dager enn hovedrunden.»

Økonomisk av de verste avdelingene vi kunne havnet i

Daglig leder Georg Flatgård er heller ikke fra seg av begeistring for denne avdelingen. «Det blir mange og lange reiser, som sliter på spillere og personell. I tillegg så koster disse reisene mye penger som vi heller skulle ønske vi kunne brukt på andre ting. Kampene mot 2´erlagene hjemme generer også mindre enn kampene mot 1.lag, fordi det er mer interesse for disse kampene.

Tøff avdeling, men vi kjenner de fleste

Hovedtrener på A-lag herrer er den som er mest positiv til oppsettet. «Vi spilte mot en del av disse lagene i år, så slik sett kjenner vi både spillemønster og filosofier hos de fleste av klubbene. Det er lagt ned mange timer på video og analyse av årets kamper, så ved å møte mange av de samme lagene så har vi allerede lagt en god grunnmur i bunn». 

«Vi spilte mot en del av disse lagene i år, så slik sett kjenner vi både spillemønster og filosofier hos de fleste av klubbene.

— Stian Aasen

Dette er også kanskje en av de tøffeste avdelingene med tanke på hvilke lag som er med, men det tror jeg vi skal klare å takle på en god måte. At dette blir en tøff, jevn avdeling uten noen klare favoritter det har jeg troa på. Her kan alle slå alle, og det tror jeg kommer til å skje i løpet av sesongen også.

Annonse: