Blytung dag mot sterke Fløya

Alt som kunne gå galt gikk galt da vi tok imot Fløya hjemme på Elverum stadion søndag

Vi visste allerede før kampen at Fløya er et meget godt lag. De er ventet å være en av topplagene i årets sesong, allikevel klarer vi ikke å være skikkelig på fra start denne gangen. Fløya tar tak i kampen og vinner det meste av dueller ute på banen. Når 0-1 allerede kommer etter 8 minutter, er dette på grunn av en kommunikasjonssvikt bak hos oss. Fløya fortsetter å styre kampen og noen minutter seinere er 0-2 et faktum.

Espen Olsen samler guttene for å ta en alvorsprat før kampen settes i gang igjen. Vi går nå inn i noen minutter der vi kommer oss høyere opp i banen. Det blir slått flere baller inn i boksen til Fløya og vi er veldig nære på å redusere et par ganger. Når det ser ut som momentumet har skiftet litt i kampen, skjer det som ikke må skje. En ny glipp bak hos oss og 0-3 på lystavlen. Vi gir oss ikke og flytter laget etter. Vi jager en redusering før pause men blir brutt høyt oppe i banen, det går fort framover med Fløya, å de er plutselig tre alene med Høiby. Tre mot en er feige lag og Fløya setter omgangens fjerde scoring like før dommeren blåser av til pause.

Annonse:

Vi velger å gjøre to endringer i pausen. Koroma kommer inn for Møllerhagen og Nelsinho for Løvberg. Vi forsøker å stå høyere, være mer aggresive i press spillet vårt, men det blir drept av et godt Fløya lag. Når 0-5 kommer på et skudd som endrer retning og setter Eggen helt ut av spill, så oppsummerer det egentlig dagen.

Vi får dessverre noen nye skader også. Solum må ut med noe som ser ut som en akilles skade. Han blir erstattet av Aasen som etter drøye 20 minutter må av igjen etter en stygg overtråkk. Nelsinho har en avslutning i tverrliggeren, men bortsett fra denne er det ikke mye mer å si om andre omgangen.

Vi vinner som et lag og taper som et lag. Kall det et arbeids uhell, kall det en hump i veien. Dette rister vi av oss, for vi vet vi er bedre enn det vi viste på Elverum stadion i dag. Allerede på onsdag er det ny kamp mot HamKam i cupen og da er denne kampen for lengst glemt.