Deilig start på første høstkampen hjemme

Høstens første hjemmekamp mot Volda var spennende av flere årsaker.

Flere endringer i stallen siden før ferien, og ikke minst hadde vi litt å revansjere etter forrige kamp mot Hødd 2 der vi tapte 4-3.

Skriver som vanlig, at referatet er på ingen måte ment å være nøytralt.

Vi er best fra første spark på ballen mot Volda. Selv om Volda er frempå noen få ganger tidlig så tar vi raskt kontrollen og vi produserer mange sjanser i første omgang.

Vi setter første scoringen med Nelsinho som blir spilt igjennom av Tommy Nilsen da han vinner ballen høyt. Alene med keeper gjør Nelsinho ingen feil og det står 1-0.

2-0 kommer på straffe av Magnus Solum der Volda forsvaret er klønete i det de feller Lynum på veg ut. Korrekt idømt straffe, og ikke minst godt satt straffe.

Vi fortsetter med full kontroll ut omgangen og går til pause med en liten knut i magen etter at Espen Olsen ble kvestet rett før pause og ligger og skriker. Det er nok mange som drar minnet litt tilbake til kampen mot Hødd 2 der Vladi ble liggende lenge med brudd i kragebeinet.

Heldigvis så kommer Olsen seg på beina og fullfører både omgangen og kampen. Volda sin spiss er heldig som slipper med gult kort.

2. Omgangen fortsetter som den første med god kontroll og vi setter 3-0 med Nelsinho etter at Tommy Nilsen gjør et glimrende forarbeid. Her er det Tommy som skal få æren for målet, selv om det er Nelsinho som putter den i målet.

Magnus Solum vil ikke være noe dårligere og vrir et frispark opp i krysset for å sette 4-0.

Vi gjør noen småfeil som resulterer i at Volda reduserer til 4-1. Unødvendig i en kamp der vi har full kontroll, men sånn er det og så fort kan det gå. Stian slipper også til flere av ungguttene mot slutten og det er gøy at vi avslutter kampen med så mange som er egenutviklede.

Vi har att en liten prat med Stian for å få en oppdatering:

"Vi dominerer kampen hele vegen, og skaper en del sjanser. DEt er mange gode muligheter og vi spiller bra angrepsfotball. Mer fremoverrettet enn tidligere og det har vi brukt en del tid på å øve på.

Vi får også gjort en del bytter og gjør 5 bytter. Her er det mange egenutviklede som får sjansen og ser ikke vort fra at flere av disse får flere sjanser utover høsten.

Det er også fint å se at de nye stallen finner seg til rette. Det vises i garderoben og på banen."