Fram-turnering logo2

En nydelig dag for liten og stor på FRAM-turneringen

Sommeren kom samtidig som FRAM-turneringen

Den årlige vårturneringen på Elverum Stadion, mer kjent som FRAM-Turneringen var i utgangspunktet planlagt 23. April. Men fordi det var spådd alt mulig slags dårlig vær denne helgen valgte Elverum Fotball å utsette turneringen med 2 uker. 

Det ble diskutert om vi kom til å miste mange påmeldinger, om reaksjoner fra trenere og spillere, men vi valgte uansett å gjennomføre utsettelsen og sett i ettertid var nok dette kanskje beslutningen "of the year" på kontoret (I all beskjedenhet selvfølgelig..). 

Det endte til slutt med at det var 74 lag som boltret seg på våre to kunstressbaner, og alle lagene skinte om kapp med sola. Dugnadspostene ble fyllt opp med glade seniorspillere fra herre- og damelaget, og det var full kok med spillere, foreldre og supportere på matta. 

Det som ble en fantastisk dag for alle, fikk et lite skår når det viste seg at de samme som hadde tatt beslutningen (of the year), ikke hadde klart å telt riktig, når medaljer skulle bestilles. Dette resulterte i at det dessverre var noen lag som ikke fikk medaljer når de var ferdige i går. Her må vi som arrangører legge oss helt flate, vi har full forståelse for skuffelsen som ble når spillerne ikke fikk medaljer. Men allerede 10.30 mandag morgen hadde vi resten av medaljene på plass, og disse vil deles ut så fort som mulig til de lagene som mangler. 

Vi har klippet sammen en video bestående av bilder fra dagen sammen med en timelapsevideo av hovedbanen. Alle bildene og mange fler ligger under i bildekarusellen. 

Annonse:

 

Om du ønsker et bilde fjernet ta kontakt på henning@elverumfotball.no og merk hvilket bilde du ønsker fjernet. 

Opphavsrett Elverum Fotball, vi tillater at bildene brukes privat, og hos klubber som er fotografert. Annen bruk krever tillatelse. 

 

 

Annonse: