FANTASTICOOOO!!

Javier er klar for nok et år!

Javier Garcia Fernandes ble kåret til årets spiller i 2022, med rette! Og etter en liten ferie i Spania er han igjen klar for å bekle den svarte og hvite Elverumsdrakta! 

"Mannen uten feilpasninger", "Mannen uten gule kort". Han er blitt kalt mye positivt gjennom sesongen i 2022, men også Javier viser at han både kan dra på seg gule kort og slå feilpasninger. 

Javier er en spiller som man nesten ikke merker er på banen. Han gjør enkle og gode valg og gjør de rundt seg god. I tillegg til dette er han en person som også ønsker det beste for alle utenfor fotballbanen og han deltok som instruktør på både fotballskole og proffskole i 2022. 

Og det skal ikke forundre oss om han er å finne som instruktør der i år også! 

Javier har vært hjemme i Spania, og for de som følger denne trivelige herremannen på sosiale medier har kunne sett at det ikke er mange dagene uten at det har blitt trent.

Vi tok en liten prat med Javier for å spørre litt om hva han tenker om året 2023. Javier mener at avdelingen er tøffere i 2023 enn den var i 2022. Vi har fått Sogndal 2 og Ham Kam 2 inn i avdelingen i tillegg til Eidsvoll Turn som rykket ned. Igjen er det mange og lange reiser, men det virker som om Javier er mer enn klar for å oppleve Norge på tvers et år til. 

Han har også klokketro på det prosjektet som ble satt igang i fjor. Spillestil, engasjement og klubb var medvirkende faktorer til at Javier også i 2023 spiller i svart og hvitt! 

Vi er utrolig glade for å få signaturen på papiret, og vi gleder oss til Javier er på plass igjen om en ukes tid. 

 

Annonse: