Seminar 16 april 24 Lise Klaveness

Fotballpresident Lise Klaveness kommer til Elverum

Tirsdag 16. april kl 18.00 inviterer vi til seminar i forkant av fotballpresidentens besøk

Sted: Terningen Arena, Auditorium 1

Påmeldingslink: Trykk her for påmelding til seminar

Vi er så heldig å få besøk av fotballens fremste leder, og i den anledning ønsker vi å invitere til et seminar om et tema som er veldig viktig: Utviklingsmiljø - Hva kjennetegner et godt utviklingsmiljø?

For å belyse et slikt komplekst tema kommer en av landets fremste forskere innen talentutvikling. Stig Arve Sæther er professor ved NTNU Trondheim og har publisert over 40 artikler i internasjonale tidsskrift, utgitt tre bøker og formidlet over 100 ganger via TV, radio, podkaster og aviser om ferdighetsutvikling og talentutvikling. 

Videre fyller vi på med innslag fra vårt eget nærområde med caser fra HamKam, Furnes Fotball og Elverum Fotball. Det blir caser fra topp- og breddefotballen om hvordan det jobbes med å legge tilrette for barn og ungdom skal få et godt miljø å utvikle seg i.

Til slutt gir vi ordet til Lise Klaveness. Hun er en tidligere fotballspiller med erfaring fra ulike toppklubber og har spilt til sammen 73 kamper for Norges A-landslag. I 2022 ble hun valgt som president for Norges Fotballforbund, og hun har allerede utmerket seg med sterke meninger blant annet mot FIFAs tildeling av VM i Qatar. 

Deltakelsen er gratis og vi ønsker alle velkommen til et spennende seminar med interessante innslag fra kompetente og dyktige foredragsholdere. Meld deg på for å sikre deg plass i linken øverst i saken eller scan QR-koden på bildet.

Annonse: