Grei skuring mot Gran

På lørdag formiddag var det klart for årets første treningskamp på eget kunst gress, motstander Gran fikk en tøff match hvor de måtte kjempe hardt mot et godt Elverums lag.

Det skal være divisjons forskjell mellom 3 og 4 divisjon, og det var helt tydelig på Elverum stadion lørdag formiddag.

Vi tok tak i kampen fra første sekund og så oss aldri tilbake. Vi var gode med ballen og det ble en tøff økt for våre gjester som måtte jage mye etter ball.

Vi fikk tidlig en straffe som Magnus Solum ekspederte sikkert i mål. Scoring nr to skulle komme like etterpå, Farzam starter et nydelig angrep med å slå en nøkkelpasning ut til Nelsinho på kant som deretter finner Lounes inne i midten, fra 20 meter kliner han ballen opp i vinkelen, utagbart for keeper. Omgangens siste scoring kommer på en corner hvor eneste mann med hjelm på banen Espen Olsen, skaller inn dagens tredje.

Annonse:

IMG_8670.JPG
Sondre Løvberg blir gratulert etter sin 4-1 scoring

Andre omgangen fortsetter i samme sporet, men det er allikevel gjestene som reduserer etter et litt gavmildt spill i Elverums bakre rekker. Sondre Løvberg kom inn for Solum i pausen og litt ut i omgangen skal han notere seg for dagens første scoring etter at Kristian Skoglund trer han aleine i gjennom med keeper, der gjør Løvberg ingen feil og plasserer ballen fint i hjørnet. Dagens siste scoring kommer etter et innkast, Youssef slår inn i boks og der dukker Løvberg opp for andre gang og fastsetter sluttresultatet til 5-1.

Hovedtrener Sian Aasen var godt fornøyd med gjennomført kamp og så klar framgang i ulike deler av spillet. Han var også fornøyd med at han fikk brukt hele troppen.

Vi takker Gran for besøket og ønsker de lykke til i årets sesong.