Hønefoss ble for sterke

Mandag tok vi turen til AKA arena for å måle krefter mot laget som på forhånd er spådd en heistur rett opp i Post Nord, nemlig Hønefoss.

Vi tok en kjapp prat med Hovedtrener Stian Aasen, dagen etter kampen.

Annonse:

Jeg synes vi gjør en bra prestasjon den første halvtimen fram til Hønefoss scorer det første målet. Da er det jevnt i målsjanser den perioden der. Nelsinho er blant annet alene med keeper etter fem minutter, men klarer ikke å omsette muligheten i mål. De scorer på en litt sløv omstilling av oss, der Hønefoss får lov å kaste inn bak oss. Etter målet faller vi litt sammen og Hønefoss tar veldig over med flere gode målsjanser det siste kvarteret av første omgangen.

Dette fortsetter det første kvarteret av andre omgangen. De skaper ikke mange målsjanser, men de har et pågående trykk mot oss hele tiden. Vi kommer oss etter hvert litt inn i kampen igjen og får flyttet ballen litt høyere opp i banen. Vi produserer noen sjanser uten at dette resulterer i noe.

Annonse:

Når vi føler at vi er litt med og begynner å få et momentum, scorer de dagens andre på en pasningsfeil fra oss. Gutta jobber iherdig i 90 minutter men Hønefoss ble for sterke i dag.

Det fine med fotball er at det kommer nye muligheter. Allerede på lørdag er det kamp igjen når vi tar imot Sprint-Jeløy på Elverum stadion kl 15:00. Da skal vi ha tre poeng og begynne klatringen på tabellen.