Jesper markerte seg på talentleir

Anders Bronken rapporterer oppsummerer fra Equinor Talentleir

Jesper Nygården Hanstad (13) har denne uka vært på Equinor Talentleir for landets fremste 2009-modeller i Sarpsborg, og Elverumsgutten markerte seg med tre mål og en assist på de to kampene som ble spilt.

Talentleiren er den første for gutter født 2009, og 32 utespillere og fire keepere fra hele landet var tatt ut på bakgrunn av sine prestasjoner gjennom kretskampene det siste året.

Jesper, som blir 14 år i april, spiller til vanlig på klubbens G16-lag og trener også jevnlig med G19.

Spillerne på talentleiren ble delt inn i to jevne lag, og spilte kamper tirsdag og torsdag – i tillegg til trening mandag og onsdag.

I tirsdagens kamp spilte Jesper første omgang og scoret sitt lags eneste mål da de tapte 1-3.

Torsdag vant Jespers lag 4-2, og spissen noterte seg først for en målgivende pasning på det første målet før han banket inn 2-1 fra 20 meter på slutten av første omgang. I andre omgang gjorde han 3-2 alene med keeper før han gikk av banen midtveis i omgangen.

Fire innholdsrike og lærerike dager for Jesper, son garantert gir ekstra motivasjon til å fortsette den gode treningsjobben han legger ned hver uke for å nå målene sine.

Vi gleder oss til å se utviklingen din fremover!

Annonse:

GLADE GUTTER: Jesper N. Hanstad og spillerutvikler i NFF Indre Østland, Eivind Sollie, hadde grunn til å være fornøyde med innsatsen til Elverum-spilleren på Equinor Talentleir.