Komfortabel seier i Vormsund

På lørdag gikk turen til Vormsund hvor gutta skulle måle krefter mot FUVO. Dette er et lag vi kjenner godt fra flere tidligere oppgjør i 3 divisjon.

På lørdag dro vi til Vormsund for å spille treningskamp mot FUVO, en klubb det alltid er hyggelig og komme på besøk til.

Hovedtrener Stian Aasen oppsummerer kampen på følgende måte:

Vi starter kampen litt rufsete den første halvtimen, men har en veldig god halvtime både før og etter pausen hvor vi også setter alle målene våre. Kampen blir litt rotete den siste halvtimen, mye grunnet at begge lag gjør mange bytter.

Positivt at vi får brukt flere unge og lokale spillere, og alle som var med i troppen fikk minutter. Gledelig er det også at en spiller som Daniel Dalehaug får minutter etter et langt skadeavbrekk. Vladi Kamess leverer en meget god kamp som sentral midtbanespiller og anker, og viser at han har tatt den nye rollen sin på en god måte.

Alt i alt forventer jeg litt mer, vi burde ha vunnet denne kampen med større margin og vi må bli enda litt bedre i ulike faser av spillet, men dette vil være på plass før det braker løs 8 April.

Oppsummert så slår vi FUVO 3-0 på en litt under pari dag. Vi leder 2-0 til pause etter scoringer av Amund Møllerhagen og Lounes Mohammed Fodil. I 2 omgang fastsetter Farzam Dadras sluttresultatet til 3-0 etter et nydelig mål fra lang avstand.

Vi takker FUVO for kampen og ønsker de lykke til i årets sesong.