Mandag, blandet dag med trening for noen og kamp for andre

Endelig kan vi ta fatt på ei hel uke med full bane!

Etter forrige ukes knallinnsats på anlegget har vi endelig første hele uke med full bane å trene på foran oss. 

Treningen ble holdt med bare 9 spillere pluss keepere, da resten av troppen er ute med skade/sykdom eller var med og spilte kamp mot DK Leiret. Selv med færre på trening var det god kvalitet, og det var god kvalitet på de som var med i kampen også.

Vi har dessverre ingen bilder fra den kampen, men vi vant komfortable 8-2 over DK Leiret med et godt blandet lag der vi avslutter med nesten reint juniorlag siste del. 

Vi har denne gangen latt ChatGPT skrive artikkelen for oss. Ikke halvgæærnt, selv om ikke alt stemmer så er det i nærheten. 

Elverum Fotball har startet en ny treningsuke, og spillerne ser ut til å være klare for å legge inn en ekstra innsats for å forbedre seg i sesongen som ligger foran dem. Treneren har lagt opp til en intensiv treningsøkt med fokus på fysisk styrke og teknisk ferdighetstrening.

Spillerne har tatt utfordringen på strak arm og har jobbet hardt for å få ut det beste av seg selv. Laget har en tøff sesong foran seg, og de er ivrige etter å vise at de er et konkurransedyktig lag.

Treneren har også satt opp en rekke øvelser og kamptreningsøkter som skal hjelpe spillerne med å jobbe sammen og forbedre sin samhandling på banen. Dette er avgjørende for å lykkes i fotball, og spillerne er klare til å lære og vokse sammen som et lag.

Med den positive innstillingen og motivasjonen som spillerne viser, er det ingen tvil om at Elverum Fotball er på vei mot en spennende og produktiv sesong. Vi gleder oss til å se hva fremtiden har å bringe for dette lovende laget.

Annonse:

 

 

Annonse: