Reiseblogg dag 2

Oppsummering av dag 2

Første hele dagen i Tyrkia var satt opp med 2 treningsøkter. Vi har fått tidlig og sein økt, slik at gutta får dytta inn en god del avslappning i mellom slaga. 

Det er ingen kjære mor for en stakkars markedssjef som er vant til å ligge litt lenger om morran, når han må opp 07.15 tyrkisk tid (05.15 norsk tid). Det kan trygt konstateres at kroppsklokka ikke er i nærheten av å være innstilt på tyrkisk tid enda. 

07.30 er det frokost og botsjef Olsen er så langt fornøyd med oppmøtet der de aller fleste klokker inn til oppsatt tid. Frokostssalen som lunsj og middagssalen er massiv, med utrolig mange valg. Det ser også ut til at de aller fleste har funnet noe de liker, og at de får i seg energien de trenger. 

Første økt var 09.30 og her var det utrolig bra kvalitet (sett fra sidelinjen), og trøkk! Stian får kjørt igjennom taktikk, spillemønster og roller i laget, og melder at denne spillegruppen er så mye med at det trengs minimalt med coaching tidvis fordi de er med på det som skal skje. 

Etter 1. økta var det lang pause frem til andre økt klokka 18.15. 
Laget har fått i oppgave gruppevis å lage en video hver, og botsjef Olsen dro med seg gruppa si på litt sprell, til glede for alle andre rundt. Kleinheten og oppofringen denne gruppa gjorde var til å ta å føle på, og vi er spente på hva resten av gruppene finner på. 

Resten av gjengen fordelte seg fint rundt på området og slappet av så godt man kunne alle sammen. Noen lå på stranda, andre spilte kort på uteserveringen mens det var de som ladet opp på rommet. Uansett hva folk gjorde så så det ut til å ha funket for også andre økta var det meget høy kvalitet over! 

Etter trening er det felles middag og det er god stemning rundt middagsbordet. Når middagen er ferdig går alle til sitt og det spilles litt ulike slag rundt omkring. Noen spiller Playstation, andre kort mens støtteapparat og markedssjef blir rundlurt at Per Inge i kortspill. 

P.S. Dagens blinkskudd ble tatt av Berntsen i strekk, dette kom med i dagens karusell under tvil...

Annonse:

Annonse: