googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); });

Reiseblogg dag 4

Kvalitet er bedre enn kvantitet..

Dag 4 er over og frokosten for dag 5 er inntatt. Det er en mørbanket gjeng som møter til frokost. Det vil si, de som møter da. 
Vi skal spille treningskamp mot Egen UI fra Danmark i dag, og de som skal starte den kampen har fått eget opplegg der de kan få slippe å stå opp til ukristelige tider som en av dem. 

Det er uansett en god gjeng som møter til frokost, litt mørbanket og slitne men klare for en ny dag. Dagen i går inneholdt to treningsøkter der den første var på kun 1 time og inneholdt massasje av hverandre, styrke, formasjonstrening og spill. Stian var veldig klar på det før økta at det er bedre med kvalitet i en time enn 1 og en halv time med halvhjertet innsats. 

Vi har klødd oss i hodet i støtteapparatet hva disse gutta har i seg, for når man tror at spillerne skal være slitne og trøtte så glimter de altså til med spillsekvenser der det er intensitet og trøkk som ikke likner noe som helst. 

Økt 2 ble brukt til å mye det samme som økt 1, men med defensiv struktur. Stian har coachet mye så langt på turen, og om noen av spillerne hører stemmen til Stian i søvne så er det forståelig. Siste del av økta var Per Inge sin, og ble brukt til avslutningstrening. 

Som nevnt blir det en litt roligere dag i dag, med en enkel økt på morgenen og kamp for en del av spillerne litt seinere utpå dagen. 

Annonse:

Annonse: