Snytt på slutten igjen....

Med supporterbuss og god følelse reiser vi nedover til seriefavoritt og Hønefoss for å kjempe om 3 poeng.

Vi minner igjen om at referatene skrives av en supporter, er ikke nøytralt og gjenspeiler ikke nødvendigvis klubbens mening. 

Etter en utrolig sur scoring imot rett før slutt mot Ham Kam 2 hjemme var det en revansjesugen gjeng som satte kursen mot Hønefoss og storfavoritt til å vinne avdelingen i år. 

Hønefoss er inne i et prosjekt der de har fått tilført en del midler og det vises også i satsningen på spillerstall, trenere m.m. Det er også med en viss grad av misunnelse når man kommer inn på AKA arena, med godt kunstgress, gode fasiliteter på tribunen og det meste er tilrettelagt. Vi får fortsette å jobbe på og drømme så kanskje dette er Elverum om noen år. 

For oss som er på kontoret har vi hatt en meget fokusert hovedtrener i gangene her siden kampen mot Ham Kam 2. Han har snakket om taktikk, spillere, situasjoner og hva han tenker og tror, han har sågar også spurt oss på kontoret som ikke er de største taktikerne om hva vi tenker. For egen del synes jeg det har sett meget bra ut og derfor hadde jeg troen når vi satte oss på bussen nedover. 

Kampen starter i et forrykende tempo der Hønefoss nok er det laget som har styringen. Men det viser seg fort at planen til Stian fungerer og vi klarer å presse et ellers styrende Hønefosslag til å bare slå langt. Gutta våre jobber knallhardt og Hønefoss blir stående å pumpe lange baller i hytt og rakett bakfra. Det er 2 meget gode lag ute på matta så selv om Hønefoss "pumper" så skaper de fortsatt sjanser, og det er de som tar det første stikket. De utnytter en feil hos oss og setter 1-0. Etter dette jevner kampen seg mer ut og vi får til mer og mer av vårt eget spill. Rett før pause blir Brian slått igjennom i bakrom og kald som en is på 17. mai setter han den bak keeper og vi går til pause på stillingen 1-1 og har absolutt momentum. 

Etter pause er det fortsatt vi som styrer kampen og vi har flere store muligheter til å gå opp i ledelsen, men det vil seg liksom ikke. Måten vi jobber på er slitsom og etter hvert kommer Hønefoss mer inn i kampen. Man ser også at det koster, for den ene Hønefoss-spilleren etter den andre ligger nede med kramper. 2. Omgang er et langt tikkende hjerteinfarkt for oss som ser på og det ligger en nerve i kampen. At 1 av lagene skulle score lå i luften i hele 2. omgang, og det ble også fasit. Rett før slutt er det Hønefoss som pisker inn et innlegg som de får avsluttet og de går opp til 2-1. Fotball er så vanvittig deilig når man vinner, og så utrolig vondt når man taper. Og når man slipper inn mål rett før slutt så er det ekstra ille. Nå er det andre kampen på rad vi gjør dette, og det er tungt. 

Når det gjelder kampen så leverer våre gutter en meget god prestasjon mot et meget godt Hønefoss-lag. Det er selvfølgelig ikke bra å havne 8 poeng bak på tabellen, men at både Eidsvold Turn og Hønefoss kommer til å tape poeng, det er helt sikkert. De skal jo blant annet møte hverandre 2 ganger. Vi har fortsatt troa på at vi kan utfordre lagene i toppen, og går ut fra denne kampen med hevet hode. Og vi viser i kampen mot Hønefoss at vi absolutt kan ta dem, om marginene hadde vært et knepp mer på vår side. Og fortsetter vi å spille med samme innsats, og like godt forberedt så vil vi bli vanskelig å slå. 

Neste kamp er cupkamp hjemme mot Gjøvik Lyn onsdag den 24.5. Håper flest mulig kommer for å støtte laget i 1. runde. Avspark er 18.00. 

Annonse:

Norsk Tipping-ligaen avd. 6

Spilt S Vunnet V Uavgjort U Tap T + - +/- Poeng P
1 Bodø/Glimt 2 Bodø/Glimt 2 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Elverum Elverum 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Fløya Fløya 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Fredrikstad 2 Fredrikstad 2 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fyllingsdalen Fyllingsdalen 0 0 0 0 0 0 0 0
6 HamKam 2 HamKam 2 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Harstad Harstad 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Hønefoss BK Hønefoss BK 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Innstranda Innstranda 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Kongsvinger 2 Kongsvinger 2 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Mjølner Mjølner 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Skjervøy Skjervøy 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Sprint-Jeløy Sprint-Jeløy 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Ulfstind Ulfstind 0 0 0 0 0 0 0 0

 

Annonse: