Sol, sommer, fri... Straff og signering

Nest siste dag med aktivitet, ble brukt i avslappingens tegn

Det nærmer seg slutten på en bra tur for gutta, og det er mange mørbankede kropper i troppen nå. Bare keeperne som har hatt eget opplegg på alle økter vil jeg tippe har slengt seg over 1000 ganger hver i løpet av oppholdet. Og banene her er dessverre litt harde, så at disse går litt skakt når de kommer hjem er forståelig. 

Med kamp på mandag, og kamp på onsdag så ble tirsdagen brukt til en lett restitusjonsøkt for de som hadde spilt kamp, og en avslutningsøkt for de som skal spille kamp onsdag. Økta ble avsluttet med Morten´s massasjestudio, der gutta masserer hverandre. Noe som hjelper på både såre kropper og humøret. 

Etter treningen var det felles lunsj, og fri resten av dagen. Gutta henger mye sammen på fritiden her nede og tiden slås i hjel med kortspill og straff til taperne. Dette er veldig harmløst, og utrolig gøy. Nå er de ulike straffene selvfølgelig forbeholdt de som er med på tur. Men at Jesper Aasen kommer hjem uten hår, den er vanskelig å skjule under "det som skjer på tur...". Kan også nevne at Jesper er utrolig dårlig i kortspill og samler opp straff etter straff, som da han måtte danse og holde show ved bassengkanten (se bilde i karusell). 

Det viktigste er at gutta byr på seg selv, og blir kjent med hverandre. Alt er gjort i beste mening og når man hører latteren runge gjennom hotellet så vet man at dette er bra for gruppa. 

I tillegg til avslappning ble det tatt headshots´s av gutta til hjemmesiden, og ikke minst så hadde vi en "liten" session der Jan Inge Lynum signerte ny kontrakt med Elverum Fotball. Kommer egen sak om dette i løpet av noen dager, men dette er en viktig signering for laget både på og utenfor banen. 

Du kan lese mer om signeringen her: Østlendingen

På tide med litt bilder utenfor feltet også. Bilder fra den massive matsalen her, god stemning og dans på bassengkanten. 

Annonse:

 

Annonse: