Sol, varme, gress og stor bane!

Endelig får vi prøvd oss på stor bane på trening

Det har vært hardt savnet det å kunne trene på stor bane. Selv om Rolfshallen gjør nytten sin, uansett at den er litt sliten så er det noe eget med å kunne trene på stor bane. 

Når man slår det sammen med god temperatur, gress og flomlys så er kombinasjon intet mindre enn magisk! 

Herrelaget har tatt turen til Antalya i Tyrkia for å ha en god treningsuke i litt mer sommerlige temperaturer, bygge relasjoner og få en solid treningsuke. Her har gutta bidratt med mye selv for å kunne reise på tur, og etter dag 1 tror jeg ikke det er noen som angrer. 

Vi reiser med hele troppen der yngstemann Elias på 16 er førstereis, og eldsteman Vladi på 34 som har reist spilt proff i Europa med klubb og landslagskamper, så spennet er stort i erfaring. 

Etter en meget tidlig start på dagen i snøstorm hjemme i Elverum var vi tilslutt fremme på Miracle Resort i Antalya, etter litt trøbbel på flyplassen da Trond sto igjen som sistemann på bagasjebåndet uten at det kom noen koffert. Jan Inge og Trond ble igjen på flyplassen for å fikse dette, mens resten hastet avgårde til hotellet for å få i seg litt mat. 

Gutta kom etter omsider, men uten koffert dessverre. Så dag 2 blir shoppingdag for Trond som må få tak i alt som han pakket med seg på nytt. 

Første treninga skulle være rolig, men med 24 som fikk kjenne gress under beina førte til fullt trøkk og en meget god første økt der vi fikk spilt 11 mot 11. Mange høydepunkt å nevne, men keepertrener Berntsen som venstrebeck er veldig høyt oppe om ikke på topp. 

Vi kommer til å oppdatere med litt bilder, insidestoff og diverse gjennom uken. Følg med på hjemmesiden og våre kanaler på facebook og Instagram. 

Annonse:

Annonse: