Solskinn, grilling og 6-0

Etter en brennhet uke på treningsfeltet med svette og skrubbsår, var det tid for å få det ut i kamp når Sprint-Jeløy gjestet oss på lørdag.

Sola brente og gutta skinte da Sprint Jeløy kom på besøk til Elverum stadion lørdag ettermiddag.

Vi har skapt mange sjanser hittil i år uten omsette de i mål. På lørdag skulle det endelig løsne skikkelig, å publikum behøvde ikke vente lenge før de måtte opp av stolene sine første gangen.

Allerede etter et halvt minutt tar Mikkel Gran Frankmo med seg ballen å fyrer avgårde et skudd fra drøye 20 meter. En god redning fra Sprint- Jeløy keeper gjør at det blir corner til oss.
Farzam Dadras stiller seg opp ved cornerflagget med sin gode høyre fot, ballen slås presist inn på bakerste stolpe hvor Tommy Nilsen stiger til værs og stanger inn sin første scoring for sesongen. Tommy har slitt med en skade i oppkjøringen til sesongen, så det er gøy å se han tilbake med scoring.

Annonse:

De neste 25 minuttene har vi full kontroll på alt som skjer ute på banen, Sprint-Jeløy får sjelden låne ballen mer enn noen sekunder om gangen, samtidig som vi skaper flere sjanser som med litt hell kunne pyntet ytterligere på mål tavla. Vi dominerer totalt og har full kontroll på kampen.
Etter 28 minutter bryter Vladimirs Kamess ballen med hodet. Lounes Mohamed Foudil drar av et par Sprint forsvarere før han ruller ballen ut til Nelsinho på venstre side av 16 meteren. Portugiseren gjør ingen feil, ballen smelles i mål og vi leder meget fortjent 2-0.

Vi fortsetter å styre kampen på alle måter og etter 42 minutter skal vi øke ledelsen ytterligere.
Kasper Sæbø vinner en duell på midten og sender ballen videre til Lounes, han drar av en spiller og trer denne gangen ballen ut til høyre. Der er Frankmo på plass og tupper oss opp i en tre måls ledelse. Frankmo med sesongens første scoring og Lounes med kampens andre assist.
Det blir ingen flere mål før dommeren blåser inn til pause og vi går fornøyde inn i garderoben.

Annonse:

Dagens match sponsor var Rema 1000. De stilte med gratis smaksprøver av årets spesial pølser og grill tilbehør . Det var mange som tok veien for å smake på alle de spennende grill nyhetene både under kampen og i pausen. Vi takker Rema 1000 for at de var tilstede.

Vi kommer ut av garderoben etter pause og det skal vise seg at andre omgangen skal starte like bra som den første. Etter kun to minutter starter Farzam et angrep. Han dytter ballen til Sæbø som igjen finner Lounes ute på høyre kant. Franskmannen drar seg inn i feltet og finner Farzam med en presis 45 graders pasning, ungutten smeller inn 4-0 og Lounes kan være godt fornøyd med dagens tredje assist.

Etter å ha presset på for nok et mål i lengre tid, skal neste mål komme i det 64 minutt.
Farzam tar med seg ballen inn i banen fra sin høyre kant og slår en fantastisk pasning på bakerste stolpe. Der venter både Amund Møllerhagen og Nelsinho hengende i lufta, det blir portugiseren som får æren av å avslutte nok et klasse angrep i mål. Der står 5-0 på mål tavla og Nelsinho er to måls scorer.

Det er moro på Elverum stadion nå. Publikum får se et offensivt lag med flere fine kombinasjoner.
Å det er ikke slutt enda. Kun tre minutter seinere skal vi få en kopi av scoring nr. tre, nå med andre involverte.
Mikkel tar med seg ballen utenfor 16 meteren og slipper den ut til Amund, han tar den med seg ned til dødlinja og slår en 45 graders pasning tilbake til Mikkel som kliner inn 6-0.
Deilig for Mikkel som åpner målkontoen skikkelig i dag.

Det er stekende varmt for gutta ute på matta og Stian gjør en del bytter de siste 20 minuttene.
Selv med en helt ny konstellasjon ute på banen, fortsetter vi å dominere i banespillet, å det er nok lenge siden Martin Kjeverud Eggen har hatt så lite å gjøre i Elverum målet.
Dommeren legger til et ubetydelig minutt og en herlig fotballkamp er ferdig.

En fantastisk lagseier er i boks og det er viktig før vi setter oss på flyet til Troms for å møte tabell toer Skjervøy førstkommende helg.
Et lite skår i gleden er at dette skjer uten dagens kaptein og stopperkjempe Espen Olsen, som var uheldig å fikk en strekk i bakside lår. Vi ønsker Espen god bedring og håper å ha han tilbake snart.