Solum klar for nok et år!

Toppscorer Magnus Solum har signert ny kontrakt som binder ham til Elverum ut sesongen 2023. Magnus har vært og er en viktig brikke i Elverum Fotball sin A-stall for herrer.

Klare mål!

Magnus er soleklar på hvorfor han ønsket å signere en ny kontrakt med klubben, og forteller Østlendingen at målet er å bli toppscorer i avdelingen og gjerne også divisjonen i året som kommer.

Han fortsetter med at han har rykket opp for lite i karrieren, og at dette også er et stort ønske å få til med Elverum.

Etter en skuffende avslutning på sesongen 2022, trengte Magnus noen dager på å riste av seg skuffelsen før han bestemte seg for å signere ny kontrakt. «Jeg var faktisk helt sikker på at vi skulle klare det», forteller Solum til Østlendingen. «Men etter noen dager begynner man å kjede seg, og så kommer suget etter å spille igjen. Da var det bare å komme seg i forhandlinger så fort som mulig og få signert kontrakten.»

Kontrakten som er signert gjelder for sesongen 2023, men det er ikke mer dramatikk i det en at Magnus selv ønsker å ta en vurdering fra år til år. Magnus selv går langt i å legge ut at fremtidsplanen er å bli boende i Elverum, og at hylla han legger fra seg skoene på en gang i fremtiden den er i Elverum.

Håper å runde 1000

Sesongen 2023 blir Magnus sin 5 sesong som Elverum-spiller, og et opprykk til PostNord står øverst på lista! I tillegg til dette har han spilt 77 kamper i svart og hvitt, og målet er å i hvertfall bikke 100 kamper.

Magnus har som personlig rekord 125 kamper for Kongsvinger.

Elverum Fotball håper han skal kunne slå dette med god margin.

Veldig fornøyd daglig leder

«Magnus er en lagspiller, ikke bare på banen men også en viktig spiller i garderoben. Det er ikke mange spisser i denne divisjonen som har evnen til å binde opp et forsvar og skape ting. Det er bare å takke høyere makter for at han blir med oss videre»

— Georg Flatgård

Daglig leder Georg Flatgård, er selvsagt storfornøyd med å ha signert mannen som omtales som Elverum-stallens viktigste spiller.

«Det er bare å se på statistikken: det finnes ikke veldig mange bedre alternativer på spissposisjon i norsk 3. divisjon», forteller Flatgård til Østlendingen.

«Magnus er en lagspiller, ikke bare på banen men også en viktig spiller i garderoben. Det er ikke mange spisser i denne divisjonen som har evnen til å binde opp et forsvar og skape ting. Det er bare å takke høyere makter for at han blir med oss videre», fortsetter Flatgård.

Klar tale fra sjefen

«Da Georg kom inn i garderoben etter siste seriekamp og garanterte at vi går for opprykket i 2023, kjente jeg at det gjorde noe med meg. Ikke bare er det noe jeg fryktelig lyst til å oppleve, men jeg er også helt sikker på at vi kan klare det. Og jeg skal i alle fall gjøre alt jeg kan for at det skal skje»

— Magnus Solum

«Da Georg kom inn i garderoben etter siste seriekamp og garanterte at vi går for opprykket i 2023, kjente jeg at det gjorde noe med meg. Ikke bare er det noe jeg fryktelig lyst til å oppleve, men jeg er også helt sikker på at vi kan klare det. Og jeg skal i alle fall gjøre alt jeg kan for at det skal skje», forteller Magnus Solum til Østlendingen.

 

Annonse: