Status dagen før dagen

Hovedtreneren har trua!

Det er bare igjen en dag til årets cup-eventyr begynner og vi har tatt en prat med Stian om hva vi kan forvente. 

Det er to gode fotball-lag som møtes, og to tradisjonsrike klubber. Begge har en fellesnevner, og det er at vi begge har hatt mange spillere ute med skade og sykdom så langt i år. Begge lag er nok litt usikre på hva det er motstanderen kommer med. Vår egen start-11ér er heller ikke tatt ut, og dette kommer jeg nok til å vurdere nesten helt frem til kampstart.

Vi var litt nede etter en god prestasjon mot Hønefoss, der vi fikk veldig dårlig betalt. Men nå er både humøret og gløden på plass igjen, og jeg er ikke bekymret for at gutta ikke er godt forberedt til kamp. 

Det er to offensive lag, som har spillere med X-faktor. Så jeg er helt sikker på at dette blir en severdig kamp!

— Stian Aasen, Hovedtrener

Cupen er alltid en bonus som vi skal glede oss til, og det er alltid gøy å spille mot gode lag. Og her er det som nevnt to gode lag, og vi gleder oss til å møte et lag som spiller i divisjonen over. Det er to offensive lag, som begge har spillere med X-faktor. Så jeg er helt sikker på at dette blir en severdig kamp! 

Annonse:

Vi håper på mange på tribunen og at vi fortsetter å videreutvikle de prestasjonene som var bra mot Hønefoss. For de var det mange av! 

Vi i støtteapparatet og spillerne blir alltid ekstra giret av mange på tribunen, og håper hele Nordre langside er full når vi kommer ut av garderoben i morgen! 

Billetter kan kjøpes i døra, men for å hjelpe klubben med å lage best mulig arrangement så anbefales det å kjøpe billett på forhånd. Det kan du gjøre her: Billettsalg

Annonse: