Sterk seier mot Post Nord motstand

Lørdag formiddag var det Post Nord laget Gjøvik/Lyn som hadde tatt turen til Elverum Stadion for å måle krefter mot våre beste menn, våre gjester fikk en tung tur tilbake til "Den hvite by ved Mjøsa"

Seriestarten nærmer seg med stormskritt, så det er alltid spennende å se hvor vi står. Det var det tydeligvis flere som var spent på, for lørdag var helt klart den best besøkte treningskampen hittil i vinter.

Gjøvik/Lyn spiller i Post Nord Ligaen denne sesongen, så det var åpenbart at vi skulle få prøve oss mot god motstand. Vi starter kampen veldig bra og Nelsinho scorer et fint mål allerede etter 8 minutter. Vi skaper flere målsjanser, har god kontroll og dominerer kampen de første 20 minuttene.

Annonse:

Utover i første omgang får Gjøvik/Lyn lov til å bli litt mer med i kampen og det bølger mye fram og tilbake. Kampen blir også mye mer stykket opp av ulike frispark og dødball situasjoner. Når dommeren blåser av til pause, går vi inn i garderoben vel vitende om at vi leder fortjent 1-0.

Andre omgangen blir litt lik slutten av første, begge lag bytter litt på å ha initiativet i kampen, uten at det blir skapt de helt store målsjansene noen av veiene. Martin var dagens kaptein og gjør en kjempekamp begge veier. Vi holder også nullen, noe som er veldig viktig for hele laget. Dette var vi alt for dårlige på i fjor, derfor er det gledelig å se at noe det har blitt jobbet bra med nå vises i kamp.

Hovedtrener Stian Aasen er godt fornøyd med kampen. Han er spesielt fornøyd med innstillingen til gutta på banen. Alle jobber steinhardt og er lojale mot spilleplanen som er lagt. Vi er gode i etablert angrep og kontringer, samtidig som gutta er råe på gi hverandre energi ute på banen.

Annonse:

Vi har noen spillere som er ute med noen småskader, men de vil bli klare til seriestart om drøye to uker. Dette gjør at det er flere som får spilletid igjen og det er selvfølgelig veldig positivt. Vi føler at vi er i rute til seriestart, vi har en match borte mot Hamkam 2 på onsdag før det blir en liten påskeferie. Etter dette handler det om å få på plass de siste brikkene før sesongen er i gang.

Dagens XI: Martin Kjeverud Eggen, Kristian Skoglund, Espen Olsen, Jan Marius Høiby, Markus Hilsen, Mikkel Frankmo, Daniel Dalehaug, Farzam Dadras, Lounes Mohammed Fodil, Nelsinho, Magnus Solum

Innbyttere: Jesper Aasen, Sondre Løvberg, Youssef Alhajjar, Syver Bjørnebye.