TAKK FOR FESTEN!!!

På onsdag var Elverum stadion pyntet til fest når storebror og vår samarbeidsklubb HamKam kom på besøk i cupens 2. runde.

Helt siden det ble bestemt at det var HamKam som skulle besøke oss i 2. runde av cupen har vi gledet oss stort. Ikke at vi trodde de skulle samarbeide med oss ute på banen, men dette er en klubb vi har et godt forhold til og som vil tiltrekke mye folk til stadion.

Allerede en time før kampstart var samarbeidspartnere og spesielt inviterte gjester på plass i klubbens storstue. Det ble servert litt mat og drikke, før undertegnede ønsket velkommen til cupfest. Deretter kom hovedtrenere Stian Aasen og Jakob Mikkelsen å fortalte litt om inngangen til kampen og gleden ved cupen her i Norge. Seansen i storstua ble avsluttet med at styreleder Per Steinar Krogsæter fortalte litt om hva Elverum Fotball er og hva vi ønsker å få til framover.

Annonse:

Når kampen blåses i gang tar det ikke lang tid før HamKam etablerer seg rundt boksen vår. Det ble fort tydelig at dette ville bli en kamp vi må kjempe som løver. Å gutta kjempet, de klarer å holde HamKam unna de farligste områdene, å på en liten visitt over på deres halvdel får vi tildelt et frispark fra ca. 20 meter. Farzam Dadras stiller seg opp og curler ballen rundt muren og inn i nærmeste hjørnet. Farzam klikker, publikum klikker og hele laget kaster seg over han i ren eufori, cup er gøy.

Det var i alle fall gøy i 20 minutter. Etter dette byr det neste kvarteret på hele tre HamKam scoringer, signert Oliver Kjærgaard og Niklas Ødegård x 2. Vi klarer ikke å avklare ballen skikkelig foran egen boks og blir knallhardt straffet av spillere på dette nivået. 1. omg. byr ikke på flere scoringer og vi går inn til pause med et ørlite håp.

Annonse:

Andre omgang starter, å bare 3 minutter er spilt da HamKam får straffe. Henrik Udahl stiller seg opp ved straffemerket, men klarer ikke å sette den mellom stengene, det er fortsatt håp. Gutta jobber som helter ute på banen men i det 78 minutt sprekker det. Pål Alexander Kirkevold setter dagens fjerde HamKam scoring og nå må det et mirakel til hvis kampen skal snus.

Elverum gjør et bytte, å inn for Daniel Dalehaug kommer Youssef Alhajjar. Ungutten har bare vært på banen i tre minutter da han bli spilt igjennom av Kasper Sæbø. Han kjemper med seg ballen og setter den fint opp i nettaket  bak HamKam keeper Alexander Nilsson. Det står 2-4 på tavla, skal dette gå? Nei, det blir ingen flere scoringer og HamKam vinner kampen fortjent til slutt.

Gutta våre kjemper i samfulle 90 minutter og man kan aldri be om mer enn det. Vi gjør en solid kamp mot et eliteserielag og skal være godt fornøyd med prestasjonen. Publikum stilte opp for oss og ca. 750 mennesker var inne på stadion og hjalp oss med å skape en fin ramme rundt kampen.

Vi takker HamKam for kampen og ønsker de lykke til videre i cupens 3. runde, der Egersund står på andre siden av banen. Takk til samarbeidspartnerne våre som kom og var med på festen. Takk til alle i publikum som kom og støttet laget, dere gjorde denne dagen så mye bedre. Sist men ikke minst vil vi takke de frivillige. Folk har stått på i forkant, under og etter kamp for at vi skulle klare å lage et så godt arrangement som mulig. Uten dere hadde dette aldri vært mulig. Takk!!!