Tatt av vinden!

I årets andre treningskamp møtte vi Kongsvinger på Gjemselund, dette er hvordan trener Leif Jostein Nordli oppsummerer kampen

På en vindfull, men nydelig kunstgressbane, på Gjemselund skulle vi måle krefter med OBOS-laget. Hjemmelaget stilte med et toppet mannskap og vi regnet med at det kunne bli en utfordrende dag på jobb. Vi startet med medvinden i ryggen og allerede etter 6 min satte Magnus Solum ballen i mål etter en god gjenvinning av Jesper i forkant. KIL hadde en god del ball, men vi var gode til å forsvare oss. Vi ønsket å spille oss ut bakfra, og tok tidvis noen store sjanser, men vi ble ikke hardt straffet da vi var gode til å rette opp feilene våre. Vi kom på en del overganger, men vi ble noe unøyaktige og fikk ikke omsatt mulighetene i tellende resultat. Etter hvert tok hjemmelaget mer og mer over, men en solid laginnsats og god vilje til å forsvare egen boks førte  til at KIL ikke fikk omsatt overtaket. Det ble etter hvert tungt for oss, og mot slutten av omgangen snudde hjemmelaget kampen med to raske mål. Dermed ledet hjemmelaget fortjent 2-1 til pause. Vi foretok tre bytter i pausen, mens KIL byttet 9 spillere.
Andre omgang startet ikke bra for oss, hjemmelaget gikk fort opp i en 4-1 ledelse, og vi slet voldsomt i motvinden. Den første delen av omgangen fikk vi for store avstander i laget og hjemmelaget fikk det alt for enkelt. Vi klarte heller ikke spille av presset slik at vi dro på oss brudd på brudd og fikk ikke satt opp noe eget spill. Mot slutten av omgangen ble det en bedring, og etter flott spill reduserte Farzam til 4-2. Like etter var samme mann nære på å redusere en gang til, men avslutningen gikk dessverre stang ut. Dermed vant hjemmelaget en fortjent 4-2  seier. Gutta skal ha enorm kred for å gi KIL kamp ut fra de forutsetningene vi har.
Vi trener på videre til uka, og neste helg er det Hønefoss som vi skal bryne oss på i neste treningskamp.