24maiGjøviLyncupmaskotinnmarsjflagg

Tatt av vinden i Cupen...

Cupeventyret for 2023 fikk en brå slutt når Gjøvik-Lyn kom på besøk

Vi har sagt det mange ganger siste ukene at cup er cup og ballen er rund. Men statistisk sett vinner de beste lagene flest ganger, og det skjedde også på Elverum Stadion i 1. runden av NM 2023. 

Gjøvik-Lyn ville det mest og de får en massiv fordel av vinden i 1. omgang der vi blir litt for modige og gir dem litt for mye bakrom. I tillegg til litt slurv fra vår side får nyervervelsen til Gjøvik-Lyn scoret to ganger allerede før kvarteret er spilt. Når de setter 3-0 går luften litt ut av mange på stadion, men det som er positivt her er at det er så mange yngre Elverumsspillere og supportere som ikke gir seg og som heier uansett om vi ligger under 3-0 eller 4-0 som det også ble litt senere i kampen. 

Når vi ligger under 4-0 til pause holder fortsatt denne gjengen på på sidelinjen med rop og sang og de nekter å gi seg. Når det ikke stemmer på banen så er det veldig gøy at de som kommer på stadion koser seg. 

Andre omgangen blir litt jevnere enn den første og vi scorer ganske tidlig på en overgang der Brian, Sondra og Nelsinho triller seg nesten inn i mål før Nelsinho får æren av å sette den i kassa. 

Annonse:

Optimismen øker på stadion, men vi klarer ikke helt å benytte av oss momentum. Vi skaper mer og vi er farlige frampå flere ganger både i første og andre omgang. Men Gjøvik-Lyn er dessverre for oss best denne kvelden og vinner til slutt 5-1 etter nok en scoring i andre omgang. 

Cupen er ikke et satsningsområde for oss i år, selv om det selvfølgelig alltid er artig med kamper og cup. Så det at vi er ute av cupen er ikke noen katastrofe eller overraskende, selv om vi nok skulle ønske at vi hadde holdt Gjøvik-Lyn litt bedre, skapt litt mer spenning eller vært spent på hvem vi skulle møtt i 2. Runde. 

Vi gratulerer Gjøvik-Lyn med avansement og lykke til i de kommende rundene. 

Vi må nå "reise kjerringa" og gi alt når vi tar imot Brumunddal med tidligere Elverumtrener Tore Fossum i trenerteamet. 

Kampen mot Brumunddal går på mandag 29.5 (andre pinsedag) med avspark 16.00. 
Vi håper gjengen som heiet så mye nå kommer igjen, og at enda flere finner vegen til stadion! 

Vi har som vanlig tatt en del bilder under kampen, noe også Gjøvik har gjort. Sjekk ut deres facebookside for bildene. 

Annonse: