8MaiHamKamMaskoter

Tøffe kamerater på besøk

2ér lag er noe herk, spesielt på bortebane og de som er i nærheten..

Som vanlig skrives referatet rett fra hjertet og er skribentens meninger og ikke klubbens. 

Det er alltid spenning når man møter 2ér lag i serien. Hva stiller de med, hva er målet for kampen osv. Ham Kam kom med et godt mannskap når de kom på besøk i går, med flere som har spilt flere kamper i Eliteserien i år. Dette er jo selvfølgelig spillere som da trenger kamptrening for å være klare for å gjøre god innsats i Eliteserien, det er bare synd at de må legge treningen sin til vår seriekamp. Men sånn er det, og det får vi ikke gjort noe med. De som ønsker å følge diskusjonen om 2ér lag kan følge med på siden "Norsk Fotball" på facebook. 

Vi går uansett inn i kampen godt forberedt, med god tro på at vi skal levere et godt resultat. 
Og alle forutsetninger lå til rette for en fin kveld på stadion. Det var det forøvrig mange andre som tenkte og da det var meget godt besøkt under kampen i går som ble sponset av Sparebank1 Østlandet. Før kampen var det Elverum Janitsjar som viste frem at de nærmer seg matchform til 17. mai, da de underholdt før kampen og i pausa. Det er gøy at vi kan være en arena som kan være med å fronte andre interesser enn bare fotball. Takk til Elverum Janitsjar, vel blåst!

Kampen starter litt rolig fra begge lag der man "føler hverandre på tennene" uten at det ordtaket gir noen mening. Ham Kam 2 er nok det laget som er tidligst frempå med sjanser, vi skaper noe uten at det blir kjempefarlig av det. Etterhvert som første omgangen går så kommer vi mer inn i kampen. Vi forsøker å spille vårt spill og vi har flere muligheter, men blir vinket av for offside og møter gode spillere som stopper våre forsøk. Ham Kam har også et mål som er avvinket korrekt for offside, så at det begge lag vil det er helt sikkert. 

Vi går til pause på stillingen 0-0. 

Andreomgang er vi mer med fra start og det jobbes hardt med å komme til sjanser. Etter ca 55 minutter gjør Stian et dobbeltbytte der Magnus og Mehdi går ut, Nelsinho og Sondre inn. Dette bryter opp litt av mønsteret vi har hatt og Nelsinho er "on fire" med en gang han kommer inn. Det er han som drar seg fri og blir felt inne i 16 meteren, og han tar selv straffen som gir 1-0. 
Veldig gøy å ha med Nelsinho igjen, og ikke minst at han setter sitt første mål for sesongen.

Etter dette jevner kampen seg ut igjen, men jeg synes vi er det beste laget. Men Ham Kam har med seg spillere som er vant med spiller i høyere divisjoner og som har x-faktoren som kan avgjøre på et lite øyeblikk. Dessverre kommer det øyeblikket, og Ham Kam blir spilt igjennom alene med Koroma der vår kaptein taper løpsduellen, og Kamma utlikner til 1-1 rett før slutt. 

Etter scoringen forsøker vi å presse ekstra uten å lykkes, og Ham Kam får til en overgang helt på tampen som heldigvis avblåses for offside. Det skjer ikke stort mye mer og det ender 1-1. 

Om man ser på kampen i ettertid så er nok 1-1 et rettferdig resultat, men det var tungt å være Elverumsupporter i går kveld etter kampen. Vi møter et tøft Ham Kam 2 og vi gir dem en tøff kamp, det holder bare ikke helt inn.. Nå er det bare å sæla på, og gjøre seg klar til bortekamp mot Hønefoss på lørdag! Her settes det også opp en buss, informasjon kommer på facebook. 

Annonse:

 

 

Annonse: