googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); });

Trening og kamp i Tyrkia

Det ble en hektisk dag i Antalya da dagen ble lagt opp med både trening og kamp.

Dagen startet som alle andre dager her nede, alt for tidlig med frokost 07.30. De sier at dette er fornuftig for spillerne, om det er så nødvendig for støtteapparatet er jeg mer usikker på. Dagen i går var lagt opp til at en del av gruppa skulle spille kamp på kvelden, og den andre skulle trene på morgenen. 

Morgentreningen ble ledet av Per Inge og Morten som kjørte styrke og avslutninger, spesielt innlegg med avslutning innenfor 10 meter der vi har en del å hente. Ikke så mye mer å melde fra morgentreninga annet enn at det var god kvalitet og at det gikk 2 gjetere forbi med en flokk sauer, vil anta ca 40 i tallet, to ganger.

 

Spillerne som skulle spille kamp på kvelden fikk "kamp-dag" opplegg. Dvs at de fikk styre dagen selv og fikk være i kampmodus mtp mat, søvn, aktivitet osv. Selve kampdag forberedelsene fra laget sin side startet opp med lagmøte på hotellet før vi reiste til stadion alle mann alle. De som ikke skulle spille fulgte selvfølgelig med for å backe de gutta som var ute på banen. 

Kampen som ble spilt var en bonus-kamp som ikke var satt opp før vi dro fra Norge, og gikk mot danske Egen UI. Egen spiller på nivå 6 i Danmark og er nok kvalitetsmessig på et lavere nivå enn det vi spiller i, i det daglige. Men det ble en god match og gjennomkjøring for de som spilte kampen, selv om det mot slutten ble litt grisete. Litt fordi vi ledet greit over danskene, men også fordi dommeren av en eller annen merkelig grunn slutte å dømme etter pause. Frustrasjonen over at de lå under sammen med en kombinasjon av at de hadde kommet natta før og hadde lite søvn og var slitne gjorde at det ble noen småstygge taklinger fra det som nok er trivelige danske fotballspillere. 

Vi vinner kampen 6-0 etter flere gode avslutninger og bra spill på det som var en hard og vanskelig bane å spille godt på. Det som var viktig og målet med kampen var å få til en kampsituasjon for flest mulig på tur, da det er vanskelig å gi 25 stk spilletid i en kamp. 

Scoringer av: Kasper, Mehdi, Marius, Syver, Kasper på Straffe, Jan I.

Kampbilder er tatt av Espen Olsen som kan ha en fremtid som fotograf og Undertegnede.

Annonse:

 

Annonse: