Trivelig på partnerfrokost

40 stk på partnerfrokost på klubbhuset

Det var god stemning, mye summing og ikke minst god gammeldags frokost med kneip, ost og skinke på klubbhuset på fredag da Markedssjef Henning Myrer inviterte til frokostmøte. 

Til møtet hadde vi invitert bredt og det var ekstra gøy at mange potensielle partnere var tilstede og minglet med både ansatte, spillere og partnere som allerede er i nettverket. 
Vi ønsker å ha et stort nettverk med partnere som kan handle og gjøre business med hverandre og dra nytte av hverandres nettverk. I den tiden vi er inne i nå der alt er dyrere, så er kanskje den beste løsningen lokalt. 

Markedssjefen kjørte en presentasjon om klubben, hva vi er, hvem vi er, hva vi gjør og hva vi skal. For å toppe det hele presenterte Henning den nye hjemmesideløsningen, og Stian presenterte en ny spiller (Info kommer!). 

Vi kommer til å fortsette med frokosttreff med jevne og ujevne mellomrom, for den summingen som vi hadde i klubbhuset i dag. Den digger vi! Om du og ønsker å bli en del av vårt partnernettverk så kan du ta kontakt med Henning på henning@elverumfotball.no. 

Annonse: