NelsinhoGeorg2

Velkommen Nelsinho!

Det er med stor glede vi kan presentere Nelsinho som Elverumspiller! 

Vi har uttalt våre mål for sesongen, og det er at vi skal kjempe i toppen og gå for opprykk. 
Laget og stallen har sett bra ut i vinter og etter en uke i Tyrkia har det luktet krutt av gutta. 
Da er det ekstra gøy at vi kan krydre denne stallen med enda en spiller som vil hevde seg i avdelingen! 

Nelson De Jesus Correira eller mest kjent som Nelsinho spilte for Florø i sesongen 2022 hvor han scorte 22 mål. Vi er jo ikke uten målscorere fra før heller med Magnus Solum som scorte 17 mål i 2022, Brian Lysebo Johansen med 13 mål og Jan Inge Lynum med 9. Dette vil bli en kvass angrepsrekke som mellom seg i 2022 scorte 61 mål tilsammen. Og i tillegg har vi spillere på andre plasser i banen og i angrepsrekka som også kan score mål!

En spiller alene klarer ikke å avgjøre en sesong, men vi tror at Nelsinho er den siste brikken vi trenger i et lag som allerede er veldig godt til å lykkes i årets sesong! Vi slet litt med slitasje på noen spillere ifjor, og det er kanskje den største forskjellen fra i fjor, at vi har bedre dekning på alle plasser. 

Nelsinho ble intervjuet av Østlendingen i går. Intervjuet kan du lese her. Der han får spørsmål om han skal konkurrere mot Magnus Solum om å score flest mål. Og svaret er grunnen til at vi vet han kommer til å passe inn bra i gruppen. - Jeg bryr meg ikke om hvem som scorer målene, bare vi som gruppe når våre mål. 

- Jeg bryr meg ikke om hvem som scorer målene, bare vi som gruppe når våre mål.

— Nelsinho

Høres ikke helt ulikt ut et spillerintervju vi hadde etter kamp i 2022 der Brian Lysebo Johansen ble spurt om hvorfor han sentret til en lagkompis i stedet for å forsøke å skyte selv for å få hat-tricket sitt. 

Det er også umulig å ikke like Nelsinhos tanker om klubb og by, når han svarer følgende til Østlendingen: 

– Ambisjonene mine samsvarer veldig godt med klubbens: jeg ønsket meg å være en viktig bidragsyter i et prosjekt – og det får jeg her. Klubbens mål og strategi er opprykk, og det trigger meg veldig, konstaterer Nelsinho, som tar med seg erfaring både fra fransk, portugisisk og norsk fotball.

jeg ønsket meg å være en viktig bidragsyter i et prosjekt – og det får jeg her. Klubbens mål og strategi er opprykk, og det trigger meg veldig

— Nelsinho

Når det gjelder hvordan Elverum har klart å få til dette så forklarer daglig leder Georg Flatgård at klubben ikke hadde midler til dette i utgangspunktet, men at det er eksterne bidragsytere som har gått inn og bidratt for at dette skal være mulig. Vi har noen som har hjerte for klubben og som ønsket å bidra for å gi klubben et sportslig løft. Vi er utrolig takknemlige for at det finnes mennesker som har denne muligheten og som har et bankende hjerte for Elverum Fotball.

– Vi hadde aldri kunnet hente ham hadde det ikke vært for at vi har fått med eksterne privatpersoner og bedrifter med på laget. Vi er så heldige at det finnes noen som har et stort hjerte for Elverum Fotball, og som har lyst til å bidra til at vi lykkes

— Georg Flatgård

Annonse:

 

 

 

Annonse: