Vi fikk banen klar og tok imot Flisa til årets første kamp på stadion!

Med nød og neppe fikk vi banen klar sent på tirsdagskvelden, mye takket være herrelaget som tok en skikkelig sjau med spade og spett etter trening og ikke minst takket være noen ildsjeler som sto på både mandag og tirsdag kveld for å få banen klar!

Så fort banen var meldt spilleklar ble det bekreftet at vi skulle ta en treningskamp mot nabo Flisa, som allerede til helga skal spille cupkvalikk mot Nybergsund på Elverum stadion.

Det er ille at vi selv ikke har første godbit for sesongen, men vi kan anbefale alle som er glad i fotball og lokalfotball å ta turen. Kampstart er 17.00.

Treningskampen mot Flisa ble en mulighet for flere av spillerne til å "riste av seg" litt Rolfshall og for Stian til å teste ut litt ulike konstellasjoner.
Kampen i seg selv var nok ikke det helt store fyrverkeriet, og oppsummerer nok litt at det var en treningskamp ute i Mars på en bane som nettopp er gjort klar. Vi er best i alle ledd gjennom hele kampen og produserer mange målsjanser. Flisa ligger bra defensivt og slipper ikke til alt for mye, men vi bør score mer enn 1 mål i første omgang. Målet som ble scoret var uansett en perle signert Kasper, så vi tar med oss det.

Det ble som nevnt gjort mange bytter og mange nye ansikt i 2. omgang, som starter med et pang i det Oliver Sandberg kommer seg fri og limer ballen i krysset fra ca 20 meter, bare 2 minutter ut i omgangen. Vi scorer 3-0 10 minutter før slutt med enten Peder eller Kasper, bildene er litt utydelige, men mål er mål!

Vi er best som vi skal være mot en motstander fra 4. divisjon, men vi har mye mer å gå på. Gøy at Flisa har med seg mange unge spillere som får prøvd seg. Viktig for fotballen at det gror godt i alle klubber rundt om.

Vi takker Flisa for kampen, og ønsker lykke til i cupkampen mot Sundet på lørdag!