Elverum Farvehandel samarbeider med oss de neste to årene.

Det er med stor glede vi kan presentere  enda en ny samarbeidspartner for årets sesong. Elverum Farvehandel spiller på lag med oss de neste to årene.

Hos Elverum Farvehandel er det stor fotball interesse og de syns det er viktig å støtte opp rundt idretten i byen vår. Vi er glade for å samarbeide med Kent og resten av gjengen hans, å er sikker på at dette kan bli et spennende samarbeid de neste to årene.

Annonse:

Litt om Elverum Farvehandel:

Elverum Farvehandel er en tradisjonsrik faghandel innen maling og fargeprodukter, gulvløsninger og interiør. Vårt kjennetegn er fagkompetanse og høy grad av service.

Vi har et bredt utvalg av maling, tapet, gulv, malerverktøy og det du trenger til oppussing i butikken vår i Dammengata i Elverum sentrum. Alle ansatte i butikken er faglærte. Trenger du produkter utover det vi har i butikken, spør oss, og vi prøver å skaffe det i løpet av få dager. Hos oss får du den hjelpen du trenger.

Elverum Farvehandel AS har ni heltidsansatte malere som kan ta på seg ethvert oppdrag, uansett om det er stort eller lite. Vi har også et eget verksted der vi omlakkerer møbler og kjøkkenfronter.

Vi leverer også vinyl, tepper og alle typer gulvbelegg. Vi har to egne gulvleggere som står til din disposisjon om du trenger hjelp til ditt nye gulv.

Med en historie som strekker seg mer enn 100 år tilbake i tid, er Elverum Farvehandel AS byens eldste og eneste gjenværende fagforretning når det gjelder maling og fargeprodukter.

I 2002 ble den tradisjonsrike bedriften omdannet til et aksjeselskap, og dagens eiere overtok virksomheten i 2012. Siden den gang er omsetningen nær firedoblet, og Elverum Farvehandel AS er i stadig vekst.

Ønsker du å lese mer om Elverum Farvehandel og hv de kan tilby, gå inn på deres hjemmeside: https://elverum-farvehandel.no/

 

 

Annonse: