Økonomiringen fortsetter samarbeidet med Elverum Fotball

Elverum Fotball og Økonomiringen AS fortsetter samarbeidet også i 2024. Vi er takknemlige for at Tone og kollegaene hennes i Økonomiringen AS blir med på laget enda en sesong. Det er viktig for oss som klubb å få med dere i det lokale næringsliv, dette betyr mye for mange.

Om Økonomiringen

Med betydelig erfaring og høy kompetanse utfører vi regnskaps- og rådgivningstjenester til riktige priser.

Vår kundemasse strekker seg fra lokalt næringsliv til landbruk i distriktene. Vi yter spesialkompetanse innen de aller fleste økonomiske fagfelt. Vår visjon er å befeste oss ytterlige som en dynamisk og sporty regnskaps-partner i distriktet. Etter etableringen i 2001 har vi posisjonert oss i Elverum og Våler, og teller nå 11 glade ansatte.

MED KUNDEN I FOKUS

Økonomiringen har hatt en betydelig vekst og utvikling. Etter å opprinnelig ha vært et regnskapskontor med spesielt fokus på landbruksregnskap er i dag nærmere 60% av kundemassen fra næringslivet forøvrig. 

Vårt tjenestetilbud er svært bredt og omfatter alt for ordinær regnskapsføring med årsavsluttninger, lånesøknader og møte med banken, til analyse og gjennomgang av rutiner og rådgivning i personalhåndtering.

LØNNSOMHET FOR KUNDEN

Myndighetenes skjerpede krav til regnskapsførsel stiller stadig strengere krav til både kunden og regnskapskontoret. Hos økonomiringen er vi i dag totalt 11 ansatte, hvorav 5 autoriserte regnskapsførere. Eier og daglig leder Tone, er utdannet revisor i tillegg til regnskapsfører. Vi opplever at dette er viktig kompetanse å ha i bedriften, spesielt nå som mange små bedrifter velger bort revisor.

Annen kompetanse som settes høyt i bransjen er å velge riktig data- og IT-løsninger for seg selv og kundene. Det er helt avgjørende for å kunne tilby våre kunder et optimalt produkt. Våre kunder skal kunne ha tilgang til sitt eget regnskap til en hver tid.

“For oss er alle kunder like viktige, og vi jobber hele tiden for å skreddersy opplegg som er tilpasset den enkelte bedrift.
— Tone Nyborg, Daglig leder

om-oss-illustrasjon.jpg

“Dersom det er ønskelig, sitter vi ute hos kundene våre og jobber. Det hender at vi faktisk erstatter kontormedarbeidere.
— Tone Nyborg, Daglig leder
Annonse: