Peppes Pizza samarbeider med oss de neste to årene!

Peppes Pizza blir Elverum Fotball sin leverandør av pizza de neste to årene

Vi er stolte over å ha med oss Peppes Pizza som ny partner de neste to årene. Peppes er et kjent produkt og merkevare som har stått seg godt i flere tiår med sin kvalitet og profesjonalitet. Nå skal de levere god pizza til oss som klubb og vi er veldig godt fornøyd med å ha med oss Albert, Patricia og resten av den flinke gjengen på Peppes Elverum framover.

Historien om Peppes Pizza

Norsk pizzahistorie starter way back i Amerika. Ekteparet Louis og Anne Jordan hadde bestemt seg for å flytte til Norge og tilbake til Annes Norwegian roots. Louis tenkte: Nytt land, nye muligheter. Var det noe som var missing over there som han kunne lansere? Anne fikk en idé:

Louis hadde fått servert sin Norwegian Dream; nemlig pizza – the American way. Det manglet verken på hunger eller guts, så han begynte umiddelbart the hard work med å gjøre sin nye pizza passion om til fremtid. For å sluke så mye pizza knowledge som mulig, tok han seg jobb på pizzarestauranten “Pepe Pizzeria” i Connecticut. Tilbake i Norge brukte Louis denne kunnskapen som inspirasjon til å skape en ny og unik amerikansk pizza. ”Peppes Pizza Pub” som vi først het, åpnet dørene for første gang i mai 1970 på Solli. Resten er norsk pizzahistorie. Og det gleder oss at du er en del av den.

Bestill en pizza da vel https://www.peppes.no/forside/aktiv/Peppes_forside.html 

Alle medlemmer i Elverum Fotball får 10% rabatt. Husk å vis fram betalt medlemskap i Rubic Connect appen.. Godt måltid!

 

Annonse: