Utvider og forsterker - Sammen er vi gode!

Rema1000-kjøpmennene i Elverum har slått seg sammen og står sterkt bak Elverum Fotball

Elverum Fotball har hatt et godt partnerskap med Rema1000 Elgen over flere år, og i fjor høst ble tanken dannet om at kanskje skulle ha drøftet et samarbeid med alle kjøpmennene i Elverum. 

Som sagt så gjort, og etter et omstendig og nøye arbeide er vi veldig glade for at vi har klart å lande en avtale som partnerskap de neste årene med Rema1000 i regionen og ikke minst de 3 kjøpmennene. 

Rema1000 butikkene er del av en kjede, men alle butikkene er egne bedrifter og det betyr også at i Elverum så er butikkene konkurrenter. Dette legges til side for å kunne være med som partner i Elverum Fotball og kunne være med å gi et best mulig tilbud for barn, unge og fotballinteresserte i Elverum. 

Både Lars og Øyvind har spilt fotball i Elverum og har fortalt om mange gode minner i yngres avdeling i oppveksten, og at dette er en av drivkraftene bak at de nå har tatt dette valget. 
Niclas har gjennom årene som partner i klubben vokst til å bli en skikkelig supporter som kommer på kamper med skjerf, drakt og vinnervilje hver gang han har mulighet. 

Vi gleder oss til å se hvilke synergier begge parter kan trekke ut av dette, og gleder oss også til å bli enda bedre kjent med Niclas, Lars og Øyvind. 

 

Annonse: